Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Πέμπτη (21/2/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Πέμπτη (21/2/19)
Ταρώ Λενορμάν: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Πέμπτη (21/2/19).

Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 28. Ο Άντρας (Άσσος Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Δεσμευτικές προτάσεις – Νέος έρωτας – Συνέχεια σχέσης

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν έχετε κρύψει ότι είστε ερωτευμένοι, με ένα άτομο, που σίγουρα είναι ΄ακατάλληλο΄ για εσάς. Τουλάχιστον να είστε πιο προσεχτικοί, για να μην πληγωθείτε.

Ταύρος

Θα διαπιστώσετε, ότι ο σύντροφος σας, όσο περνάει ο καιρός, όλο και αλλάζει και γίνεται πολύ καλύτερος. Αυτό θα σας φέρει κοντά σε αποφάσεις, για γάμο.

Δίδυμοι

Πλησιάσματα και ερωτικά λόγια έχει αυτό το χρονικό διάστημα, για εσάς! Πολύς ο κόσμος που σας έχει βάλει στο στόχαστρο του, και θέλει να σας κατακτήσει αισθηματικά.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Πέμπτη (21/2/19)

Καρκίνος

Μόνο ενθουσιασμένοι είστε, μέσα από όλα αυτά που έχουν γίνει από την μεριά του συντρόφου σας, που μάλλον υπονοούν ότι εσείς οι δύο πάτε για σοβαρά.

Λέων

Εσείς που ακόμη είστε αισθηματικά μόνοι, κρατήστε πραγματικά πολύ μικρό καλάθι, σε όλα αυτά που θα ακούσετε και που θα σας προταθούν, από νέα άτομα.

Παρθένος

Από όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, εσείς κρατήστε μόνο τα καλά…και όλα τα άλλα ξεχάστε τα. Κάτι ανάλογο έχει σκοπό να κάνει και ο αγαπημένος σας.

χαρτομαντεία Ζυγός

Δεν θέλετε να φύγετε από τα δεδομένα αυτής της σχέσης. Τώρα ακόμη ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά, του ανθρώπου σας, και από τον νέο μήνα θα πάρετε τις αποφάσεις.

Σκορπιός

Πολλά αυτά που γίνονται πίσω από την πλάτη σας, μέσα στους χώρους εργασίας, και θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί τι λέτε και ποιους εμπιστεύεστε.

Τοξότης

Διαγράψτε από το μυαλό σας, τις καταστάσεις και τις προσωπικότητες που σας χαλάνε. Καλύτερα μόνοι σας και ήρεμοι. Τα καλύτερα είναι κοντά σας προσεχώς.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Πέμπτη (21/2/19)

Αιγόκερως

Δεν θα γίνει και κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, αν εσείς ζητήσετε από τον άνθρωπο σας, να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα για να βρείτε και οι δύο τις ατομικές σας ισορροπίες.

Υδροχόος

Μάλλον κάτι έχει καινούργιο μπει μέσα στην καρδιά σας, και έχετε χάσει λίγο την προσωπική σας ισορροπία και ρυθμούς. Μάλλον ένας έρωτες γεννιέται.

Ιχθείς

Λίαν συντόμως θα έχετε συνάντηση με το πρόσωπο που αγαπάτε, και πιθανόν να μπορέσετε επιτέλους όλες τις διαφορές σας, να τις λύσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments