Αθλητισμός

Kλίμα συσπείρωσης και ενότητας στον Ολυμπιακό

Kλίμα συσπείρωσης και ενότητας στον Ολυμπιακό
Ολυμπιακός: Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Σκινδήλιας προσπαθούσαν να εμψυχώσουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η σεζόν άρχισε φέτος ιδανικά για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, τον τελευταίο ενάμισι μήνα όμως, τα πράγματα αγωνιστικά και όχι μόνο, δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι».

Σύμφωνα με το sport-fm.gr, οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, το θέμα με την διαρροή του ηχητικού του Γιώργου Πρίντεζη και τα όσα αναφέρονταν σε αυτό, το ντεφορμάρισμα κάποιων παικτών και κυρίως, τα όσα ακολούθησαν και θα ακολουθήσουν από την αποχώρηση της ομάδας στο ημίχρονο του ημιτελικού του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, έχουν επιφέρει, όπως είναι λογικό και ανθρώπινο για κάθε οργανισμό, προβληματισμό και… μπέρδεμα.

Σε αντίθεση με τα καταστροφικά αποτελέσματα που θα είχαν όλα τα παραπάνω για αρκετές ομάδες, στον Ολυμπιακό υπήρξε χθες μία ακόμα, τις τελευταίες ημέρες, παρουσία-κίνηση από διοικητικής πλευράς, που φανερώνει πολλά για την ενότητα και την συσπείρωση που έχουν επιφέρει όλα τα παραπάνω προβλήματα.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκινδήλιας, ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας με την Αναντολού Εφές.

Αυτή, ήταν η πρώτη φορά φέτος που κορυφαίοι διοικητικοί παράγοντες της ομάδας ήταν κοντά στον προπονητή και τους παίκτες.

Το sprotfm.gr έζησε από κοντά και την πτήση της επιστροφής, με τους δύο άνδρες, παρά την πίκρα από την ήττα, να είναι συνεχώς κοντά στον Ντέιβιντ Μπλατ αλλά και τους περισσότερους παίκτες.

Με τον προπονητή, είχαν μάλιστα συνομιλία για αρκετή ώρα και το κλίμα φαινόταν εξαιρετικό. Οι δύο άνδρες, ήταν φανερό πως προσπαθούσαν να εμψυχώσουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, εκφράζοντας την αισιοδοξία και την πίστη τους πως στο χέρι τους είναι να αλλάξει η κατάσταση.

Όλες τους οι κινήσεις που αφορούν την ομαδα το τελευταίο διάστημα πάντως, διαψεύδουν με εμφατικό τρόπο όλους όσοι υποστηρίζουν πως έχουν πρόθεση να αποχωρήσουν…

Στο μεταξύ, ο Γενικός διευθυντής της Χρήστος Σταυρόπουλος και ο τιμ μάνατζερ, Χρήστος Μπαφές, πήγαν σήμερα στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας νέων στο τουρνουά της Ευρωλίγκας.

Οι φήμες πάντως αναφέρουν πως στο περιθώριο των αγώνων, είναι βέβαιο πως θα έχουν τις πρώτες επαφές με τους διοικούντες την Αδριατική Λίγκα… Οι επόμενες ημέρες θα μας δείξουν περισσότερα, πάντως το δεδομένο είναι πως ο Ολυμπιακός με προεξέχοντες τους διοικούντες, επιχειρεί να ξεπεράσει την… φουρτούνα, με ενότητα, στήριξη, αλλά και πράξεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments