Αθλητισμός

Πέιν: Απάντησε σε οπαδό – «Κράτα τα σχόλια για τον εαυτό σου»

Πέιν: Απάντησε σε οπαδό – «Κράτα τα σχόλια για τον εαυτό σου»
Ο Άντριαν Πέιν απάντησε σε φίλο του Παναθηναϊκού, ο οποίος του έκανε κριτική για φωτογραφία που ανέβασε.

Ο Άντριαν Πέιν απάντησε σε φίλο του Παναθηναϊκού, ο οποίος του έκανε κριτική για φωτογραφία που ανέβασε.

Ο οπαδός της ομάδας θεώρησε πως ο Πέιν ανέβασε φωτογραφία από πρόσφατη έξοδο, ρωτώντας τον «αν ήρθε να παίξει μπάσκετ ή για τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας».

Ο Πέιν απάντησε:

Ο Άντρια Πέιν

Ο Άντριαν Πέιν είναι Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό.

Έχει ύψος 2,08μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Είναι απόφοιτος του Michigan State, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα τριών ομάδων του NBA (Ατλάντα Χοκς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ορλάντο Μάτζικ).

Συλλογική καριέρα

Ο Άντριαν Πέιν φοίτησε στο Jefferson High School έχοντας κατά μέσο όρο 15,6 πόντους, 11,3 ριμπάουντ και 4 κοψίματα. Στα κολεγιακά του χρόνια βρέθηκε στο Michigan State, όπου στην τελευταία του σεζόν είχε 16,4 πόντους, 7,3 ριμπάουντ και 0,9 μπλοκ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Το 2014 επελέγη στο νούμερο 15 του ντραφτ από τους Ατλάντα Χοκς, με τους οποίους αγωνίστηκε αρχικά στο Summer League έχοντας 12,5 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά αγώνα. Με τα «γεράκια» έπαιξε συνολικά σε τρεις αγώνες. Στις 20 Νοεμβρίου του 2014 υπέγραψε στους Φορτ Γουέιν Μαντ Αντς του NBA Development League, ενώ στις 10 Φεβρουαρίου του 2015 πήγε ως «ανταλλαγή» από τους Ατλάντα Χοκς στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Μέχρι το τέλος εκείνης της σεζόν πρόλαβε να αγωνιστεί συνολικά σε 29 αγώνες, σκοράροντας 7,2 πόντους και μαζεύοντας 5,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Εκεί έμεινε ως το καλοκαίρι του 2017 με ένα μικρό «διάλειμμα» στη θυγατρική των Ατλάντα Χοκς, τους Έρι Μπέι Χοκς στο ΝΒΑ Development League.Επόμενος «σταθμός» της καριέρας του ήταν οι Ορλάντο Μάτζικ και η «θυγατρική» τους, Λέικλαντ Μάτζικ.

Τον Φεβρουάριο του 2018 ο Πέιν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό στον οποίο έμεινε ως το τέλος της σεζόν, έχοντας 4.8 πόντους και 2.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο αγωνιζόμενος σε 12 ματς της Ευρωλίγκας.

Το καλύτερό του ματς ήταν αυτό απέναντι στη Βαλένθια όπου σκόραρε 12 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ έπειτα από 17 λεπτά.

Ο Αμερικανός σέντερ ξεκίνησε τη σεζόν 2018-19 στην Κίνα και συγκεκριμένα στην ομάδα Ναντζίνγκ Μάνκι Κινγκ, έχοντας 16.9 πόντους, 8.6 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά αγώνα.

Στις 13 Ιανουαρίου του 2019 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments