Αθλητισμός

Επεισόδια: Στο έλεος των χούλιγκανς η Αθήνα – Μαχαίρια, ρόπαλα, τραυματισμοί (pics&vids)

Επεισόδια: Στο έλεος των χούλιγκανς η Αθήνα – Μαχαίρια, ρόπαλα, τραυματισμοί (pics&vids)
Το Σάββατο του τρόμου στην Αθήνα. Επεισόδια σε Νίκαια, Παπαστράτειο και Αιγάλεω. Οι χούλιγκανς επέβαλλαν τους νόμους τους, σκορπίζοντας τον φόβο. Δύο τραυματίες, ρόπαλα, μαχαίρια, μολότοφ, καμμένα αυτοκίνητα συνέθεσαν το σκηνικό πολέμου στην πρωτεύουσα.

Επεισόδια σε τρία διαφορετικά σημεία. Ξύλο, ρόπαλα, μαχαίρια, βόμβες μολότοφ, τραυματίες, προσαγωγές. Ένα σκηνικό… πολέμου, βγαλμένο από τα χειρότερα ένστικτα αδίστακτων χούλιγκανς. Κι όλα αυτά σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων. Νίκαια, Παπαστράτειο στον Πειραιά και Αιγάλεω. Με πιο σοβαρά αυτά στο Παπαστράτειο, όπου 30 χούλιγκανς μπούκαραν στις εξέδρες, ενώ διεξαγόταν αγώνας πόλο γυναικών, με ρόπαλα, φωτοβολίδες και μαχαίρια.

Τα όσα περιγράφει η 20χρονη διεθνής πολίστρια της Γλυφάδας, Εύα Λούδη, είναι συγκλονιστικά. Την ώρα της επίθεσης ήταν στον πάγκο για κακή της τύχη πιο κοντά στην εξέδρα και έτσι τα είδα όλα.

Συγκλονισμένη από όσα έζησε στην πισίνα του Πειραιά το απόγευμα του Σαββάτου είναι η Εύα Λούδη.

Η 20χρονη διεθνής πολίστρια της Γλυφάδας την ώρα της επίθεσης ήταν στον πάγκο για κακή της τύχη πιο κοντά στην εξέδρα και έτσι τα είδα όλα.

Είναι συγκλονιστική η περιγραφή της στο gazzetta.gr:

Η αθλήτρια της Γλυφάδας λέει: «Ευτυχώς που γλιτώσαμε. Να σου πω φοβήθηκα πάρα πολύ. Πήγαμε να παίξουμε πόλο και δεν ξέραμε εάν θα βγούμε από το κολυμβητήριο. Εγώ ήμουν στον πάγκο την ώρα της επίθεσης. Ήταν προς το τέλος του αγώνα. Άκουσα να πέφτει ένας κάδος σκουπιδιών και να μπαίνουν στην πισίνα 20-30 κουκουλοφόροι με κοντάρια, μαχαίρια, κράνη και καπνογόνα.

Η περιγραφή της στην συνέχεια κόβει την ανάσα: «Ήταν τρομερό να βλέπουμε να χτυπούν κόσμο στο κεφάλι. Τους βαρούσαν χωρίς έλεος. Ήταν γονείς, παιδιά στην εξέδρα. Έκλαιγαν παιδάκια και οι γονείς τους δεν ήξεραν πως να τα προστατέψουν. Δεν είχε οπαδούς. Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι είδα να σβήνουν καπνογόνο στο κεφάλι ενός ανθρώπου».

Η Εύα είναι 20 ετών και έχει κάποια χρόνια στις πισίνες. Οι πιο μικρές έπαθαν πανικό και έκλαιγαν. «Οι πιο μικρές της ομάδας έπαθαν πανικό και τσίριζαν. Δεν υπήρχε αστυνομία. Δεν μας έλεγε κανείς υπεύθυνος να είμαστε έξω ή μέσα στην πισίνα. Πετούσαν πράγματα και μέσα στην πισίνα», λέει η Εύα Λούδη.

Επεισόδια: Βίντεο ντοκουμέντο από το Παπαστράτειο

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας από τα επεισόδια στον αγώνα πόλο γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Γλυφάδας.

Λίγο πριν τελειώσει το τρίτο οκτάλεπτο περίπου 30 κουκουλοΦόροι εισέβαλαν στον χώρο όπου διεξαγόταν η αναμέτρηση. Όπως φαίνεται από το βίντεο κρατούσαν στα χέρια τους καπνογόνα και η μανία τους ήταν τέτοια που προκάλεσαν φθορές.

Αμέσως μετά την εισβολή οι παίκτριες που κάθονταν στον πάγκο που φαίνεται κάτω δεξιά, μπήκαν στην πισίνα προκειμένου να σωθούν από τη μανία των κουκουλοφόρων.

Βίντεο που τραβήχτηκε από παρευρισκόμενο, δείχνει την στιγμή που η ομάδα κουκουλοφόρων κάνει «ντου» στον αγώνα πόλο, και αρχίζει να παρασέρνει ότι βρει μπροστά της.

Κρατώντας μαχαίρια, καδρόνια, φωτοβολίδες προκαλούν τρόμο, τραυματίζοντας μάλιστα δύο ανθρώπους.

Δείτε το βίντεο της ιστοσελίδας aquafeed24.gr:

https://www.youtube.com/watch?v=bbkt7tnzwgI&feature=youtu.be

Επεισόδια: Μολότοφ και ξύλο στη Νίκαια μεταξύ οπαδών του Ιωνικού και της Προοδευτικής – 16 προσαγωγές

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Νίκαια ανάμεσα σε οπαδούς του Ιωνικού και της Προοδευτικής. Την ώρα που στο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας διεξαγόταν αγώνας μεταξύ του Ιωνικού και του Ερμής Αγιάς, έξω από το γυμναστήριο έπεφτε ξύλο μεταξύ των οπαδών του Ιωνικού και της Προοδευτικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 200 οπαδοί του Ιωνικού συνεπλάκησαν με τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν στη διασταύρωση των οδών Πέτρου Ράλλη και Λαμπράκη, ενώ έπεσαν και βόμβες μολότοφ. Προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα, με το ένα μάλιστα να καίγεται ολοσχερώς. Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που έφθασαν στο σημείο προχώρησαν σε 16 προσαγωγές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι ανάμεσα στον Ιωνικό και την Προοδευτική.

Δείτε βίντεο που δημοσίευσε το ethnos.gr.

Α2: Σοβαρά επεισόδια και στο Αιγάλεω

Το τρίτο περιστατικό με επεισόδια εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα Διαγόρα Δρυοπιδέων με το Μαρούσι, ο οποίος διεξαγόταν στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Α2. Το παιχνίδι διακόπηκε στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης όταν εισέβαλαν στο γήπεδο κουκουλοφόροι και επιτέθηκαν στους φιλάθλους του Αμαρουσίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments