Αυτοδιοίκηση

Γιώργος Καραμέρος: Έκανε ποστ έκπληξη για τον Κώστα Μπακογιάννη

Γιώργος Καραμέρος: Έκανε ποστ έκπληξη για τον Κώστα Μπακογιάννη
Γιώργος Καραμέρος: Το ποστ που έκανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου για τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος ανέβασε ποστ έκπληξη που επιβεβαιώνει τον ακομμάτιστο πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του συνδυασμού του #Ενωμένο Μαρούσι, το πρωί στο facebook.

Δεν δίστασε να επικροτήσει με το “Όχι στην “κομματίλα” στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου” που δήλωσε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Δείτε το ποστ:

Ποιος είναι ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος

Έλληνας δημοσιογράϕος και πολιτικός, μέλος των οικολόγων πράσινων.

Γεννήθηκε το 1974 στην μεγαλύτερος από τρία αδέρϕια.

Σπούδασε Δημοσιογραϕία στην Αθήνα και το York της Αγγλίας όπου ήρθε σε επαϕή με τα κινήματα της Οικολογίας. Σήμερα είναι Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό #Ενωμένο Μαρούσι και μέλος των Οικολόγων Πράσινων στους οποίους εντάχθηκε το 2009. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2002 ενώ διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Βόρειας Αθήνας από το 2014 εως το 2019.

Εργάστηκε 20 χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση ως ρεπόρτερ αρχισυντάκτης και παρουσιαστής εκπομπών και δελτίων ειδήσεων (ΑΝΤΕΝΝΑ, EPSILON κα) και ως ραδιοφωνικός παραγωγός (FLASH 96, ΞΕΝΙΟΣ FM)

Κατοικεί 27 χρόνια στο Μαρούσι και είναι παντρεμένος από το 2003 με τη συντηρήτρια αρχαιοτήτων και έργων τέχνης Τάνια Γκιώση. Μαζί της έχει δύο παιδιά, τον Παναγιώτη και την Ευσταθία- Αναστασία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments