Μedia

MasterChef: Απίστευτη κόντρα Παντελή – Χαράλαμπου (vids)

MasterChef: Απίστευτη κόντρα Παντελή – Χαράλαμπου (vids)
MasterChef: Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν οι δύο παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής.

Απίστευτα πράγματα εκτυλίχθηκαν στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef. Στο επεισόδιο της Δευτέρα, η δοκιμασία για τους διαγωνιζόμενους ήταν να γίνουν ζευγάρια και να παρουσιάσουν ένα πιάτο μαζί. Τα περισσότερα ζευγάρια συνεργαζόντουσαν αρμονικά και ήρεμα. Εκτός το ζευγάρι Χαράλαμπος – Παντελής. Η επιλογή αυτού του ζευγαριού ήταν απόλυτα λανθασμένη, αλλά έκανε πολύ καλό στην τηλεθέαση του ριάλιτι μαγειρικής, καθώς εκτόξευσε στα ύψη την τηλεθέαση.

Ο οξύθυμος Χαράλαμπος και ο χαλαρός Παντελής  δεν τα βρήκαν πουθενά, ούτε σε ένα σημείο της διαδικασίας.

Η Άλκηστις μόλις ανακοινώθηκε το συγκεκριμένο ζευγάρι κατάλαβε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και είπε: «Εδώ θα έχουμε ξυλιές στο τετράγωνο»

Ο Παντελής καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας διατηρούσε την ολύμπια ψυχραιμία του, σε αντίθεση με τον Χαράλαμπο ο οποίος όλη την ώρα ήταν αρνητικός και αντιδρούσε στα πάντα.

«Δεν θα με κάνεις ρεζίλι» είπε ο Παντελής στον Χαράλαμπο μόλις βγήκαν στον πάγκο.

«Ό,τι γίνει το παίρνεις πάνω σου» αντέδρασε ο Χαράλαμπος, ο οποίος είχε πάρει και δικά του υλικά «σε περίπτωση που δεν πάει καλά αυτό που φτιάχνει ο Παντελής, που όπως φαίνεται δεν θα πάει καλά», όπως είπε.

Την αλλοπρόσαλλη κατάσταση σχολίαζαν και οι συμπαίκτες τους, αποκαλώντας τους «δυάδα φωτιά».

«Είμαστε ζευγάρι, θα πάμε χέρι χέρι μπροστά και ίσως και στη διαδικασία αποχώρησης» προσπαθούσε να εξηγήσει ο Παντελής στον Χαράλαμπο, ενώ εκείνος έλεγε πως θέλει να χάσει, να πάει στη διαδικασία αποχώρησης και να στείλει τον Παντελή εκτός MasterChef 3. «Δεν ήταν ωραίο» σχολίασε και ο Ζαχίρ.

Ο Χαράλαμπος δεν σταμάτησε να δείχνει στους συμπαίκτες του πώς είχε αφήσει τον πάγκο ο Παντελής, ενώ ο τελευταίος έλεγε με ειλικρινή απορία: «Πού το κακό; Μόλις έκανα και χώρο!»

Στο τέλος ο Χαράλαμπος ζήτησε από τον Παντελή να βγει από την κουζίνα, την ώρα που έστηνε το πιάτο, με τον Παντελή να συνεχίζει τα αστεία, ονομάζοντας το πιάτο τους «το ζόρικο σουδάκι». «Να το ονομάσεις το σουδάκι της αποχώρησης» του απάντησε ο Χαράλαμπος.

Όταν τελικά ο Παντελής παρουσίασε το πιάτο τους στην κάμερα του MasterChef, ο Χαράλαμπος περιορίστηκε να πει «συμφωνώ ότι διαφωνώ. Στα πάντα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments