Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ψάχνουν γκολτζή οι ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός: Ψάχνουν γκολτζή οι ερυθρόλευκοι
Ολυμπιακός: Επιθετικό που θα λύσει το πρόβλημα στο γκολ θέλουν οι Πειραιώτες.

Οι πρώτες κινήσεις του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα στην άμυνα μετά τα φετινά προβλήματα στα στόπερ.

Όμως το άλλο μεγάλο θέμα για τους ερυθρόλευκους είναι η γραμμή κρούσης. Ξεκάθαρα οι Πειραιώτες δεν έχουν τον επιθετικό που κάνει τις φάσεις γκολ.

Μπορεί ο Αχμέντ Χασάν να έχει μπει δυνατά στο 2019 και να μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις, αλλά έχει πολλές χαμένες ευκαιρίες σε κρίσιμα παιχνίδια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ο Χασάν δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα, παρά την καλή άποψη του Πέδρο Μάρτινς.

Ο Γκερέρο αναμένεται να δοθεί δανεικός, καθώς αποδείχθηκε ότι δεν ο επιθετικός που μπορεί να βοηθήσει.

Με δεδομένη την έλευση του Φιορίν Ντουρμισάι από τον Πανιώνιο, αναμένεται να πάρει την θέση του. Χωρίς ακόμα κι αυτό να είναι απόλυτα σίγουρο.

Ο Φράνκο Σολδάνο είναι το πρότζεκτ που θα στηριχθεί, αφού στον Ολυμπιακό τον πιστεύουν πολύ.

Όμως θα γίνει και κίνηση απόκτησης επιθετικού που να έχει το γκολ.

Ο ολυμπιακός ήδη ξεψαχνίζεται η αγορά, που έχει να κάνει με παίκτες αξίας, που όμως είτε μπαίνουν σε τελευταίο χρόνο συμβολαίου με την ομάδα τους, είτε θα μείνουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει, Φυσικά και υπάρχει αναμονή για προτάσεις που αναμένεται να γίνουν από τα μεγάλα γραφεία μάνατζερ με τα οποία συνεργάζονται οι «ερυθρόλευκοι».

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα κάνει την μία από τις δυο μεγάλες του κινήσεις, στην μεταγραφικά αγορά, για την έλευση ενός γκολτζή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments