Τεχνολογία

Instagram: Αυτή είναι η φωτογραφία που συγκέντρωσε 18.000.000 likes

Instagram: Αυτή είναι η φωτογραφία που συγκέντρωσε 18.000.000 likes
Instagram: Που ανήκει η φωτογραφία με τα περισσότερα likes to 2018.

To Instagram έχει γίνει κομμάτι της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο.

Πολλοί ανεβάζουν φωτογραφίες καθημερινά για να μαζέψουν όσα περισσότερα likes μπορούν.

Η δημοφιλής πλατφόρμα εκτός από επικοινωνία προσφέρει και εκατομμύρια κέρδη στους celebrities που ξέρουν να την διαχειρίζονται σωστά. Προσωπικές στιγμές, φίλοι, ρούχα, διακοπές, επαγγελματικές στιγμές, συνεργασίες, επιτυχίες, όλα καταγράφονται μέσω αναρτήσεων.

Η φωτογραφία με τα περισσότερα likes στο 2018 ανήκει στο μικρότερο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν, στην  Κάιλι Τζένερ.

Η πρώτη φωτογραφία της Κάιλι Τζένερ με την νεογέννητη κόρη της Στόρμι Γουέμπστερ άγγιξε την κορυφή με 18 εκατομμύρια likes!

Η φωτογραφία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο από προηγούμενους κατόχους του ρεκόρ.

https://www.instagram.com/p/Be3rTNplCHf

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ανάρτηση για τη γέννηση του τέταρτου παιδιού του. Είχε μαζέψει 11,3 εκατομμύρια likes.

Kylie Jenner: Η πιο νέα αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος

Μόλις στα 21 της χρόνια η Kylie Jenner έγινε η πιο νέα αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος που υπήρξε ποτέ, σύμφωνα με το Forbes και τη δημοσιογράφο, Natalie Robehmed, που υπογράφει το σχετικό άρθρο.

Στα μέσα Νοεμβρίου, η 21χρονη επεσήμανε μία κομβική στιγμή με μία επίσκεψή της σε ένα εμπορικό κέντρο: Για τα τελευταία τρία χρόνια, η εταιρία της Kylie Cosmetics, πωλούσε τα ήδη της διαδικτυακά και όχι μαζικά σε καταστήματα μεγάλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments