Ελλάδα

Κρήτη τροχαίο: Αγωνία για την μητέρα και τα παιδιά – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Κρήτη τροχαίο: Αγωνία για την μητέρα και τα παιδιά – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
Κρήτη τροχαίο: Ώρες αγωνίας για την μητέρα με τα δύο παιδιά της.

Κρήτη τροχαίο: Ώρες αγωνίας για την μητέρα με τα δύο παιδιά της, που ανασύρθηκαν από στελέχη της ΕΜΑΚ σε μία μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε στο σημείο όπου το αυτοκίνητο της οικογένειας έπεσε σε γκρεμό βάθους πολλών μέτρων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Σίσσες – Αλόιδες στον νομό Ρεθύμνου.

Συνολικά, 16 μέλη της ΕΜΑΚ, στελέχη της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έφτασαν στην περιοχή και επιχείρησαν άμεσα.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, πρώτη ανασύρθηκε η μητέρα, μια 46χρονη γυναίκα η οποία έφερε σοβαρά τραύματα, διασωληνώθηκε και μεταφέρεται στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Τα δύο παιδιά της, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, φέρονται να φέρουν ελαφρύτερα τραύματα και θα μεταφερθούν και αυτά στο νοσοκομείο.

Τι προηγήθηκε

Κρήτη τροχαίο: Μητέρα οδηγός έπεσε σε γκρεμό με τα δυο της παιδιά

Στο σημείο σπεύδει πυροσβεστική με δύο οχήματα αλλά και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, όπως επίσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο δρόμο από Σίσες προς Αλόιδες στο νομό Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μια γυναίκα είναι εγκλωβισμένη στο όχημα μαζί με τα παιδιά της, όπως αναφέρει η neakriti.gr. Μάλιστα δεν έχει τις αισθήσεις της ενώ σε καλύτερη κατάσταση φαίνεται να είναι τα παιδιά.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα έκανε βουτιά στο κενό, πέφτοντας σε γκρεμό δεκάδων μέτρων. Στο σημείο σπεύδει πυροσβεστική με δύο οχήματα αλλά και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, όπως επίσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Αν και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν νεκρό, ευτυχώς στη συνέχεια δεν επιβεβαιώθηκαν.

  • Δείτε τις εικόνες απόν το αυτοκίνητο:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments