Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία: 0 – 0

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία: 0 – 0
"Λευκή" ισοπαλία στην αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης - Λαμία στο "Θ. Κολοκοτρώνης".

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία: Με «λευκή ισοπαλία» ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τη Λαμία, στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Το παιχνίδι ήταν μέτριο και το αποτέλεσμα δεν εξυπηρετεί την ομάδα της Πελοποννήσου, που παραχωρώντας την τρίτη εφετινή εντός έδρας ισοπαλία, έχασε την ευκαιρία να προωθηθεί ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία αποφεύγοντας μελλοντικές… ανησυχίες.

Φωτογραφία Eurokinissi


Με «λευκή ισοπαλία» ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τη Λαμία, στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Το παιχνίδι ήταν μέτριο και το αποτέλεσμα δεν εξυπηρετεί την ομάδα της Πελοποννήσου, που παραχωρώντας την τρίτη εφετινή εντός έδρας ισοπαλία, έχασε την ευκαιρία να προωθηθεί ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία αποφεύγοντας μελλοντικές… ανησυχίες.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος (29ο λ.τρ. Άνχελ), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Καλτσάς, Φερνάντεθ (λ.τρ. Τσιλιανίδης). Μανιάς (λ.τρ. 46ο Αραβίδης).

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σκόνδρας, Βάντερσον, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπλάζιτς (89ο Μπουλούλης), Μπεχεράνο, Καραμάνος, Μπερτόλιο (Πίτι), Τομάς (71ο Επστάιν), Μπαράλες.

Φωτογραφία Eurokinissi


Δηλώσεις προπονητών

  • Μάκης Χάβος (ΠΑΣ Λαμία)

«Στο πρώτο ημίχρονο, ελέγξαμε το παιχνίδι. Είχαμε καλή ανάπτυξη, βγήκαμε καλά στην επίθεση. Στο β μέρος, ο Αστέρας πήρε μέτρα. Ωστόσο, κλείσαμε χώρους. Δίκαιο το αποτέλεσμα».

  • Γιώργος Παράσχος (Αστέρας Τρίπολης)

«Ξεκινήσαμε μέτρια. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε χώρους, εμείς κάναμε κάποιες φάσεις και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στο β ημίχρονο, είχαμε την υπεροχή, αλλά όχι και τον τρόπο να φτάσουμε στο γκολ. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Οι αναγκαστικές αλλαγές μας φρέναραν στην τελική προσπάθεια. Πρέπει να βρούμε τρόπους στις πολυπρόσωπες άμυνες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments