Αθλητισμός

Επίθεση στον συρμό του ηλεκτρικού στον Περισσό

Επίθεση στον συρμό του ηλεκτρικού στον Περισσό
Επίθεση αγνώστων σε συρμό του ηλεκτρικού στον Περισσό που μετέφερε οπαδούς του Παναθηναϊκού από το ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο συρμός του Ηλεκτρικού σιδηροδρόμου δέχθηκε επίθεση στον σταθμό του Περισσού, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.

Όπως γράφει το gazzeta.gr στο τρένο δεν βρίσκονταν μόνο οπαδοί του Παναθηναϊκού, που μόλις είχαν αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ μετά τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και άνθρωποι που απλά είχαν μπει στο συρμό για να μετακινηθούν, οι οποίοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Το ΟΑΚΑ “φλέγεται” από τα επεισόδια – Φωτογραφία Eurokinissi


Οι χούλιγκαν έφτασαν σχεδόν στις πόρτες των πρώτων βαγονιών και μετά την… καταδρομική επίθεση και την ανταλλαγή αντικειμένων, οι άγνωστοι αποχώρησαν. Ο συρμός έμεινε ακινητοποιημένος για περίπου 20 λεπτά και οι επιβάτες βγήκαν έξω, για να επιβιβαστούν στον επόμενο.

ΟΑΚΑ: Η εικόνα που σοκάρει από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Μια εικόνα που επιβεβαιώνει ότι η κατάσταση ξέφυγε στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση των δύο αιωνίων έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα σ’ αυτήν φαίνονται χαρακτηριστικά κηλίδες αίματος πλησίον του αγωνιστικού χώρου.

Και όλα αυτά σε μια αναμέτρηση που όπως συμβαίνει πάντα τα τελευταία χρόνια, υπήρχαν οπαδοί μόνο της μια ομάδας στο γήπεδο. Τέτοιες εικόνες είναι ντροπή για τον αθλητισμό, διότι την αναμέτρηση δεν παρακολουθούσαν μονάχα ανεγκέφαλοι, αλλά οικογένειες και παιδιά που έτρεξαν έντρομοι να φύγουν από το ΟΑΚΑ.

  • Δείτε την χαρακτηριστική εικόνα:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments