Αθλητισμός

Γιώργος Μίνος: Τα περισσότερα ΠΑΟΚ που ακούστηκαν στην ελληνική τηλεόραση (vid)

Γιώργος Μίνος: Τα περισσότερα ΠΑΟΚ που ακούστηκαν στην ελληνική τηλεόραση (vid)
Νέο ρεσιτάλ από τον Γιώργο Μίνο, ο οποίος έσπασε κάθε ρεκόρ στην επανάληψη της λέξης ΠΑΟΚ στην Αθλητική Κυριακή.

Ο Γιώργος Μίνος έκανε χθες (17/3/19) το βράδυ την καθιερωμένη τοποθέτησή του στην «Αθλητική Κυριακή». Ο επί χρόνια ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό αέρα και ΣΙΓΟΥΡΑ έσπασε κάθε ρεκόρ αναφέροντας… τις περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη φορά, το όνομα της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Γιώργος Μίνος και η εμφάνισή του έγιναν viral video στο «Abaluben». Η συντακτική ομάδα του zox.gr προσπάθησε να μετρήσει πόσες φορές ακούστηκε η λέξη ΠΑΟΚ. Χωρίς να είμαστε απόλυτα σίγουροι, έχοντας ακούσει αρκετές φορές το βίντεο και… μπερδευτεί από τα… ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Μίνος είπε την εν λόγω λέξη πάνω από 30 φορές.

Προφανώς, το ΠΑΟΚ… x30 αποτελεί κάποιου είδους ρεκόρ στην ελληνική τηλεόραση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΑΟΚ: Πολύτιμο τρίποντο στο Αγρίνιο

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε και μέσα στο Αγρίνιο με 1-2 τον Παναιτωλικό και πλέον μετρά αντίστροφα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Super League και μάλιστα ως αήττητος. Κάτι που αν συμβεί θα είναι ιστορικό κατόρθωμα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ολυμπιακός με τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό παίρνει την νίκη με 0-3 και παραμένει αφεντικό για τη 2η θέση, ενώ η ΑΕΚ κερδίζοντας 0-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με το γκολ του Αλμπάνη απέκτησε σαφές προβάδισμα για την 3η θέση.

Στην μάχη της παραμονής, ο ΟΦΗ πήρε ανάσα με την νίκη του επί του Λεβαδειακού και τρέχει να προλάβει το… τρένο της σωτηρίας, την ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στο 0-0 με την Λάρισα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments