Αθλητισμός

Στο στόχαστρο του Άρη ο Ανσαριφάρντ

Στο στόχαστρο του Άρη ο Ανσαριφάρντ
Άρης: Αυξάνονται οι φήμες για επιστροφή του Ανσαριφάρντ στην Ελλάδα.

O Καρίμ Ανσαριφάρντ  αγωνίζεται στην Νότιγχαμ Φόρεστ και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ωστόσο δεν έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην ενδεκάδα, ούτε όμως και στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας.

Ο 28χρονος επιθετικός πολύ δύσκολα θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης προκειμένου να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η Φόρεστ.

Ο πρώην τεχνικός της Φόρεστ, Αϊτόρ Καράνκα δεν πόνταρε πάνω του, ενώ το ίδιο συμβαίνει λίγο έως πολύ και με τον Ο΄Νιλ στον πάγκο.

Κι όλα αυτά, την στιγμή που σύμφωνα με το sdna.gr,  στην αγγλική πιάτσα των ατζέντηδων έχει αρχίσει να κυκλοφορεί εσχάτως το σενάριο της επιστροφής του Ιρανού φορ το προσεχές καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Στο στόχαστρο του Άρη ο Ανσαριφάρντ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sdna.gr, η ομάδα που φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον παίκτη είναι ο Άρης, που σύμφωνα μάλιστα με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, ψάχνεται από τώρα για την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου φουνταριστού με φόντο το καλοκαιρινό παζάρι και τον μεγαλομέτοχο των «κιτρίνων», Θεόδωρο Καρυπίδη να΄χει αναλάβει «επ΄ώμου» την συγκεκριμένη υπόθεση.

Το κατά πόσον τώρα οι Άγγλοι agents θα πέσουν ή όχι μέσα και ο Άρης πράγματι ενδιαφέρεται και θα κινηθεί για την απόκτηση του Ανσαριφάρντ, είναι κάτι που θα φανεί σε βάθος χρόνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments