Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/3/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/3/19)
Ταρώ αγάπης για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/3/19).

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: το άρμα

Τα σχέδια και τα όνειρα που θέλετε να εκπληρώσετε, μπορεί να είναι δευτερεύοντα στα μάτια των άλλων και στις ανάγκες τους.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο κόσμος

Οι ενέργειες δεν οδηγούνται από την ελπίδα, αλλά περισσότερο από το ποια θα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή στο τέλος. Όταν έχετε τόσο πολλά να κερδίσετε και τίποτα να χάσετε, επιθυμείτε να κάνετε ολοένα και περισσότερα.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/3/19)

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης

Οι στόχοι, απαιτούν επιπλέον ενέργεια και αποφασιστικότητα καθώς θα μπορούσατε να αποστασιοποιηθείτε, από την ανάγκη να διασκεδάσετε. Το παιχνίδι αναμονής ανάμεσα στον εαυτό σας και τους άλλους, μπορεί να σας κάνει να σταματήσετε την εξέλιξή σας… αλλά μην τα παρατήσετε.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : δικαιοσύνη

Αφήστε τους άλλους να γνωρίζουν πότε χρειάζεστε χρόνο για τον εαυτό σας. Μην επιτρέπετε να σας αποσπούν την προσοχή. Να είστε έξυπνοι με όσα επιλέγετε να κάνετε και να ζυγίζετε τα έξοδά σας με σύνεση.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: οι εραστές

Έχετε επιλογές στην επιθυμία σας για ελευθερία. Μπορεί να είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε, αλλά θα το κάνετε μόνο αν αισθανθείτε γαλήνη και ηρεμία, γι’ αυτό.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο πύργος

Προσεγγίζετε τη ζωή, με τρόπο που σας δίνει ελευθερία έκφρασης. Στόχος σας, οι πολιτιστικές εμπειρίες, που σας επιτρέπουν να αισθανθείτε συνδεδεμένοι με τον κόσμο γύρω σας.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ιππότης των ράβδων

Τα κοινά ενδιαφέροντα, σας φέρνουν χαρά και μοιράζεστε ελεύθερα ιδέες με ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Τα πράγματα φαίνεται να κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς τα σχέδια αρχίζουν να ξεδιπλώνονται.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των κυπέλλων

Ο τρόπος με τον οποίο λέγονται ορισμένα πράγματα, είναι λιγότερο σημαντικός. Οι ενέργειες που απαιτούνται είναι σημαντικές, γιατί δείχνουν τί σημαίνει να μιλάς δυνατά.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο τρελός

Οι αποφάσεις περιλαμβάνουν πειθαρχία και κάποιο εγωισμό. Εσείς καθυστερείτε την ικανοποίηση, για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε αργότερα.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/3/19)

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : θάνατος

Η ξεκούραση, είναι μέρος ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Αν κάνετε ήδη αυτό που πρέπει να κάνετε στη διατροφή σας, μπορεί να χρειαστεί να ξεκουραστείτε περισσότερο, για να αυξήσετε την ενέργειά σας.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων

Η συζήτηση με άλλους, μπορεί να σας ευαισθητοποιήσει και να σας βοηθήσει να δείτε από νέα οπτική γωνία, ένα πρόβλημα που ήταν προηγουμένως αμήχανο.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Ο τρόπος με τον οποίο οι άλλοι εμπλέκονται στη ζωή σας, μπορεί να φαίνεται ενοχλητικός. Αξιολογήστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα όλων των καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένης της δυναμικής της οικογένειας και της εργασίας, για να επαναφέρετε τα πράγματα σε τάξη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments