Αυτοδιοίκηση

Τότης Φυλακούρης: Κατεβαίνει υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές

Τότης Φυλακούρης: Κατεβαίνει υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές
Τότης Φυλακούρης: Κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδος και δύο κύπελλα με τον Παναθηναϊκό.

Τότης Φυλακούρης: Ακόμη ένας άνθρωπος από τον χώρο του αθλητισμού ετοιμάζεται να κατέβει υποψήφιος στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Την τελευταία εβδομάδα έχουν ανακοινωθεί πολλές προσωπικότητες του αθλητισμού που θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια των περιφερειακών εκλογών.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ομάδας ανακοίνωσε ότι εισέρχεται ενεργά στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης

Ο Τότης Φυλακούρης θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής».

Επικεφαλής του συνδυασμού είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

Ο Γιάννης Σγουρός τον καλωσόρισε στη μεγάλη οικογένεια της «Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης Αττικής» ευχόμενος καλή επιτυχία στην προσπάθειά του.
 

Ποιος είναι ο Τότης Φυλακούρης

Ο Τότης Φυλακούρης κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδος (1964, 1969, 1970, 1972) και δύο κύπελλα (1967, 1969), ενώ ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε στον τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών Ευρώπης το 1971 στο στάδιο Γουέμπλεϊ.

Το 2005 είχε αναλάβει και χρέη υπηρεσιακού προπονητή, ενώ το 1968 κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Ενόπλων με την Εθνική Ενόπλων στη Βαγδάτη. Επίσης, αγωνίστηκε στην Εθνική Ελπίδων, με την οποία το 1969 κατέκτησε το Βαλκανικό Κύπελλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments