Ελλάδα

Απαγορευτικό απόπλου: Μικροπροβλήματα σε ορισμένα δρομολόγια πλοίων λόγω ανέμων

Απαγορευτικό απόπλου: Μικροπροβλήματα σε ορισμένα δρομολόγια πλοίων λόγω ανέμων
Απαγορευτικό απόπλου:  Προβλήματα και αλλαγές σε κάποια δρομολόγια πλοίων.

Απαγορευτικό απόπλου: Προβλήματα και αλλαγές σε κάποια δρομολόγια πλοίων σημειώνονται από το πρωί, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ.

Στις 05:00 αντί για τις 21:00 αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά τα πλοία για Κρήτη, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί το πρωινό δρομολόγιο του super jet 2 από Πειραιά για Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Σαντορίνη.

Από το Λαύριο δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια για Κέα και για Αϊ-Στράτη, Λαύριο και Καβάλα.

Κλειστό παραμένει το Ρίο-Αντίρριο.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες:

Παρασκευή 22/03

Καιρός: στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στην Κρήτη και σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια.Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Σάββατο 23/03

Καιρός: στην Κρήτη και βαθμιαία στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χωρά γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Κυριακή 24/03

Καιρός: στην Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Στην υπόλοιπη χωρά γενικά αίθριος και μόνο στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις οπότε υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών όμβρων στα ορεινά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με μικρή εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 25/03

Καιρός: στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνές στα νότια, με τοπικές βροχές στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χωρά γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα κεντρικά και νότια.

Τρίτη 26/03

Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια με τοπικές βροχές στη νότια νησιωτική χωρά και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments