Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (23/3/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (23/3/19)
Ταρώ αγάπης για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (23/3/19).

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: δικαιοσύνη

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ξαφνικές πληροφορίες που λαμβάνετε από διαφορετικές πηγές. Όσα συγκεντρώνετε μπορεί να σας κάνουν να αισθανθείτε ότι έχετε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε διπλοτσεκάρει τις πηγές των πληροφοριών αυτή τη στιγμή.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο κρεμασμένος

Σήμερα, οι γρήγορες αποφάσεις σας προκαλούν φόβο, οπότε κάντε παύση πριν οριστικοποιήσετε τον προγραμματισμό σας.

Μια ρομαντική σχέση βελτιώνεται. Το ίδιο και η επικοινωνία, με ένα νεότερο μέλος της οικογένειας.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (23/3/19)

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ερημίτης

Μην παρατάτε τη σκληρή δουλειά. Η μελλοντική τύχη, έρχεται σε όσους έχουν προετοιμαστεί. Η ευκαιρία διευρύνει το δρόμο σας όταν δραστηριοποιήστε και δεν υποχωρείτε περιμένοντας τα πράγματα να βελτιωθούν μόνα τους, αυτή τη στιγμή.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η ιέρεια

Η ενέργεια που νομίζετε ότι σπαταλάτε, σας ωφελεί μακροπρόθεσμα. Μελετάτε ή διαβάζετε βιβλία που ενσταλάζουν μια αίσθηση σοφίας ? Βυθιστείτε σε έναν κόσμο που θέλει την ανάπτυξη με κάθε τρόπο, ώστε να μπορέσετε να μεταμορφώσετε τον σημερινό σας εαυτό, σε όλα όσα θέλετε να είστε.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: το άρμα

Μερικές φορές ένας αγώνας απαιτεί καινούργιες λύσεις. Καταστάσεις στις οποίες πρέπει να υπάρχει προγραμματισμός, θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Η συνειδητοποίηση συμβάλλει στην επίτευξη θεραπείας, για τη βελτίωση των σχέσεων. Προσπαθήστε με προσεκτικές ερωτήσεις, να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης

Η ζωή είναι πιο γλυκιά όταν τη ζείτε, με τους σωστούς ανθρώπους. Στις σχέσεις σας υπάρχουν προστριβές, αλλά τα πράγματα λειτουργούν. Κάντε διαλείμματα κατά τη διάρκεια τεταμένων συζητήσεων.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των κυπέλλων

Σήμερα, η δράση και η λήψη αποφάσεων είναι ευαίσθητα και επίκαιρα. Έχουν δρομολογηθεί τα σχέδια για ένα ταξίδι . Μια οικογενειακή κατάσταση, ιδιαίτερα μεταξύ αδελφών, μπορεί δημιουργήσει αντιπαλότητα.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των κυπέλλων

Η συναισθηματική ενέργεια οδηγεί σε μια νέα κατανόηση που σας βοηθά να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει επιπλέον σημειώσεις και φροντίστε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητές σας για να συμβαδίζετε με το χρόνο που διαθέτετε.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η ιέρεια

Αφήστε το θυμό και δεχτείτε την συγχώρεση και την αγάπη. Αυτό θα είναι κάτι παραπάνω από μια έννοια σήμερα. Ο χρόνος που αφιερώνετε σε αντανακλαστικές δραστηριότητες, βοηθά να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (23/3/19)

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των πεντάκτινων

Τα χρήματα μπορεί να κάνουν τα πράγματα να κινούνται ομαλά. Αλλά αν η κατάσταση απαιτεί οικονομία, φροντίστε να την κάνετε. Μπορείτε να περιμένετε βελτιωμένη δομή και οργάνωση στη ζωή σας, όταν κινείστε έξυπνα.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ιππότης των πεντάκτινων

Αποφύγετε όσο μπορείτε τις αντιπαραθέσεις. Τα πράγματα θα αναστατωθούν λίγο στις σχέσεις σας, ειδικά στην εργασία, αλλά η επικοινωνία, βελτιώνεται.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : τροχός της τύχης

Σήμερα, η αυτοπεποίθηση και η ικανότητα να κερδίσετε τους άλλους σας δίνει πλεονέκτημα στην αντιμετώπιση των προκλήσεων. Παρακολουθήστε τα έξοδά σας, γιατί είναι απαραίτητο, αυτή τη στιγμή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments