Αθλητισμός

Λάτσιο: «Τσεκάρει» Μπρούνο Βιάνα

Λάτσιο: «Τσεκάρει» Μπρούνο Βιάνα
Την ενίσχυσή της για το κέντρο της άμυνας συνεχίζει να κοιτάζει η Λάτσιο.

Την ενίσχυσή της για το κέντρο της άμυνας συνεχίζει να κοιτάζει η Λάτσιο.

Η ομάδα της Ρώμης σύμφωνα με την «Corriere dello Sport» φέρεται να εξετάζει σοβαρά την απόκτηση του Μπρούνο Βιάνα.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και τώρα αγωνίζεται στη Μπράγκα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο 24χρονος στόπερ έχει αγωνιστεί σε 71 ματς έχοντας σκοράρει πέντε τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το 2023 και η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του αγγίζει τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ποιος είναι ο Μπρούνο Βιάνα

Ο Μπρούνο Βιάνα Βίλεμεν ντα Σίλβα είναι Βραζιλιάνος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός για την πορτογαλική Μπράγκα.

Ολυμπιακός

Το καλοκαίρι ανέλαβε τον Ολυμπιακό, ο Πάουλο Μπέντο, τον οποίον ο Βιάνα τον είχε προπονητή στην Κρουζέριο, ο οποίος και τον ανέδειξε.

Έτσι, την τελευταία μέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου, και συγκεκριμένα στις 31 Αυγούστου του 2016, αγοράστηκε με 2 εκατομμύρια ευρώ, από την Κρουζέριο, και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, λέγοντας: «Ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιείται. Ήθελα πάντα να έρθω να παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη» καταλήγοντας «Να γράψουμε ιστορία με τον Ολυμπιακό».

Το ντεμπούτο του στη Super League το έκανε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2016, σε έναν αγώνα κόντρα στον Ηρακλή, σε ένα ματς που έληξε 1-2, υπέρ του Ολυμπιακού. Ο παίχτης σε εκείνο το ματς αγωνίστηκε για 90 λεπτά, πραγματοποιώντας μία μέτρια προς θετική εμφάνιση.

Την πρώτη του συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος, την έκανε στις 26 Οκτωβρίου του 2016, σε έναν αγώνα κόντρα στον Πλατανία, με τελικό σκορ 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στις 3 Νοεμβρίου του 2016, έκανε και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Europa League, κόντρα στην Αστανά, σε ένα ματς που έληξε 1-1, αγωνιζόμενος σε όλο τον αγώνα.

Στις 5 Φεβρουαρίου του 2017, πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λιγκ, κόντρα στον Ηρακλή, με τελικό σκορ 3-0.

Τη σεζόν 2017-18, ο Βιάνα δόθηκε δανεικός στην Μπράγκα, ενώ την επόμενη σεζόν πουλήθηκε κιόλας.

Μπράγκα

Προς το τέλος τη σεζόν 2017-18 και μετά από μονοετή δανεισμό, η Μπράγκα, αγόρασε έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ τον Βιάνα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως και το 2023.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments