Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (26/3/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (26/3/19)
Ταρώ αγάπης για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (26/3/19)

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: η ιέρεια

Ακούστε την καρδιά σας και να είστε ανοιχτόμυαλοι περισσότερο από το συνηθισμένο σήμερα. Μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε με διαφορετικούς τρόπους από αυτούς που χρησιμοποιούσατε στο παρελθόν.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: οι εραστές

Μια τυχαία σειρά γεγονότων μπορεί να σας οδηγήσει σ’ ένα νέο μονοπάτι.

Μπορεί να μην συνειδητοποιήσετε πώς αυτό θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή, αλλά μπορεί….. και θα το κάνει, με θετικό τρόπο.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ήλιος

Υπάρχει ένα φως στο τέλος της σήραγγας και μπορείτε να δείτε τα καλά πράγματα που έρχονται το δρόμο σας με καινούργια οπτική και μια εντελώς νέα προοπτική.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (26/3/19)

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας

Η ανάληψη πρωτοβουλίας, μπορεί να είναι ο τρόπος που λειτουργείτε σήμερα. Αν δεν βλέπετε κανέναν δίπλα σας, αναρωτηθείτε μήπως φταίει το ότι είστε μόνοι ή πρέπει να ανακαλύψετε, τι προκαλεί το κενό.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: θάνατος

Αφήνοντας τα πράγματα να ακολουθήσουν την πορεία τους, δεν είναι σημάδι αδυναμίας. Είναι ένα μήνυμα, για το πόσο ισχυροί είστε πραγματικά και πόσο μπορείτε να επεκτείνετε την ερωτική σας ζωή.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο τρελός

Υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορούν να μη γίνουν αντιληπτά από το αναλυτικό μάτι σας σήμερα. Μπορεί να εντοπίσετε ελαττώματα σε πράγματα που κάποτε θεωρούσατε τέλεια. Να είστε έτοιμοι να αναλάβετε την πρωτοβουλία, όταν τα εντοπίσετε.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : τροχός της τύχης

Ένα τυχαίο συμβάν μπορεί να σας φέρει καλή τύχη! Και να μετατρέψει μια κατάσταση που φαινόταν δύσκολη, σε ένα νέο μονοπάτι, που θα στοχεύει κατευθείαν, σ’ αυτό που θέλετε περισσότερο από τη ζωή σας.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των πεντάκτινων

Να είστε υγιείς και να φροντίζετε τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση. Θα δείτε μεγάλη διαφορά στη βελτίωση της φυσικής σας υγείας, αυτή την εβδομάδα.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η σελήνη

Εμπιστευθείτε όσους έχουν αποδείξει ότι αξίζουν τον σεβασμό σας και όταν συναντάτε κάποιον καινούργιο, μην δείχνετε την πολυτιμότερη πλευρά σας. Αφήστε το άτομο να την κερδίσει.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (26/3/19)

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : δικαιοσύνη

Το κάρμα σας βοηθάει με μεγάλο τρόπο σήμερα. Μην επιθυμείτε αυτά που έχουν οι άλλοι. Αντ’ αυτού, επικεντρωθείτε στη δική σας δουλειά και σ’ αυτό που θέλετε και χρειάζεστε.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των πεντάκτινων

Μια μπερδεμένη κατάσταση, μπορεί να φαίνεται δύσκολο να λυθεί. Αλλά αν μπορείτε να την ξεπεράσετε αυτή τη στιγμή, θα δείτε πόσο έτοιμοι και προετοιμασμένοι θα είστε για περισσότερα.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ: 2 των πεντάκτινων

Η εσωτερική δύναμη και το θάρρος μπορεί να μην επαρκούν γι’ αυτό που έχετε.. και πρέπει να κάνετε. Αυτή τη στιγμή, ζητήστε βοήθεια και υποστήριξη απ’ αυτούς που αγαπάτε, καθώς ο φόρτος εργασίας σας, μπορεί να αυξηθεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments