Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (26/3/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (26/3/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (26/3/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Τι διαφορά κάνουν λίγες αλλαγές! Σκεφτείτε πόσο καλύτερο δείχνει το σπίτι σας με μια ανανέωση στο βάψιμο. Με ποιον τρόπο θα μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στη σχέση σας ώστε να την κάνετε καλύτερη; (Συμβουλή: Πετάξτε τις ξεχειλωμένες φόρμες που συνήθως φοράτε στο σπίτι και αγοράστε κάτι πιο σέξι).

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το να σκέφτεστε υπερβολικά μια κατάσταση μπορεί να αποβεί το ίδιο επικίνδυνο για τη σχέση σας με το να μην τη σκέφτεστε καθόλου. Τι ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση; Τώρα που το προλάβατε εγκαίρως, μπορείτε να διορθώσετε τα πράγματα προς όφελός σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Η τακτική σας με τις πληροφορίες είναι να τις μοιράζεστε όσο περισσότερο μπορείτε. Ωστόσο, για τώρα θα ήταν καλύτερα αν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας κρατάγατε μερικά πράγματα για τον εαυτό σας.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Κυριακή (26/3/19)

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Θα πρέπει να δείτε κάτι πριν πιστέψετε ότι είναι αληθινό, ειδικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις. Αλλά όταν έχετε την πρόσθετη απόδειξη από αυτό που ακούτε με τα αυτιά σας, δεν έχετε πλέον καμία αμφιβολία. Ο/Η αγαπημένος/η σας είναι ο/η καλύτερος/η.

Ωροσκόπιο Λέων

Όσο περισσότερο χρόνο περνάτε ο ένας με τον άλλον τόσο περισσότερο θέλετε να είστε μαζί. Τα ενεργειακά σας επίπεδα είναι απόλυτα συγχρονισμένα. Ξαφνικά, αυτό που επιθυμείτε περισσότερο, είναι να είστε μαζί στο σπίτι. Απολαύστε την ηρεμία και την αρμονία στη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αχ, οι συγκινήσεις μιας σχέσης! Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας ξαφνικά συμπεριφέρεστε λες και γνωριστήκατε μόλις. Και αν μόλις γνωριστήκατε είστε στη φάση που βιώνετε αυτή τη μαγική αίσθηση μιας επαφής που μοιάζει ότι θα είναι αιώνια. Απολαύστε αυτή την ενέργεια.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το να αγνοείτε τα όνειρα του/της συντρόφου σας δεν θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε πιο γρήγορα τα δικά σας. Να το θυμάστε αυτό κάθε φορά που με τα λόγια σας κινδυνεύετε να πληγώσετε τον/τη σύντροφο σας. Λίγη ευγένεια και κατανόηση δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς: πρέπει να πείτε τη γνώμη σας ακόμη και αν ο/η αγαπημένος/η σας δεν είναι σε φάση να την δεχτεί. Βέβαια, μόλις αντιληφθεί ότι έχετε καλές προθέσεις, θα θελήσει να σας ακούσει. Παρόλα αυτά συμπεριφερθείτε με τακτ και διπλωματία.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Πώς μπορείτε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας να ενσωματώσετε τα ενδιαφέροντά σας στην καθημερινότητά σας; Μπορεί να είναι τόσο απλό όσο το να σηκωθείτε από τον καναπέ και να βρείτε χρόνο για να κάνετε αυτά με τα οποία παθιάζεστε.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Κυριακή (26/3/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Τα σημάδια είναι ξεκάθαρα αλλά εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας δεν μπορείτε να τα αντιληφθείτε. Ίσως, να μην πρέπει να τα καταλάβετε όλα εξαρχής. Αφήστε να εμπεδώσετε την κατάσταση και δείτε με ποιον τρόπο θα επηρεάσει τη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Ο στόχος σας σήμερα είναι να προσδιορίσετε τι ακριβώς χρειάζεται να επιδιορθώσετε στη σχέση σας. Το σύμπαν σας προικίζει με διαίσθηση και εξαιρετικές ιδέες για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε. Ίσως πραγματικά μπορέσετε να τα διορθώσετε όλα μόνοι σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Απολαύστε τη στιγμή, χαλαρώνοντας απόλυτα. Ναι, είναι δύσκολο για εσάς να μην σπεύσετε να εκμεταλλευτείτε τη δυναμική της σημερινής μέρας αλλά αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είναι να ελαττώσετε τους ρυθμούς σας. Αράξτε και απολαύστε τη θέα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments