Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (27/3/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (27/3/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (27/3/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Αυτό που είναι καλό για τους δυο σας ως ζευγάρι δεν είναι απαραίτητα διαφορετικό από αυτό που είναι καλό για εσάς ως ξεχωριστά άτομα. Το ερώτημα είναι, μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας και ο ένας τον άλλον ταυτόχρονα;

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το να είστε πρόθυμοι να ακούτε τους άλλους είναι προτέρημα, αλλά η υπερβολική πληροφόρηση μπορεί να σας μπερδέψει περισσότερο. Εξετάστε όλες τις ιδέες και να θυμάστε ότι δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε να πάρετε μια απόφαση αυτή τη στιγμή.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αντί να τσακώνεστε για το ποιος έχει δίκιο, εξετάστε τι μπορείτε να κάνετε οι δυο σας για να βελτιώσετε την κατάσταση. Κάτι που φαινόταν σαν ένα σοβαρό ζήτημα κατά κάποιον τρόπο τακτοποιείται από μόνο του όταν καταφέρνετε να συνεργαστείτε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αν είστε έξω και ανάμεσα σε κόσμο, είναι πολύ πιο εύκολο να γνωρίσετε καινούργια άτομα και να κάνετε φίλους. Το καλό με το να είστε σε μια σχέση είναι ότι σας δίνει σταθερά θεμέλια για να δημιουργήσετε κι άλλες επαφές.

Ωροσκόπιο Λέων

Θυμάστε τα παιχνίδια που παίζατε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας; Αυτά που πάντα σας έκαναν να χαμογελάτε; Μια ανάμνηση από το παρελθόν ελαφραίνει τη διάθεσή σας, οπότε κάντε κάτι που να κάνει και τους δυο να χαμογελάσετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη αυτό το θέμα. Εάν αποβάλλετε λίγο συναισθηματικό βάρος, η σχέση σας θα βγει κερδισμένη. Μην υπεραναλύετε συνεχώς παλιά ζητήματα. Αντιμετωπίστε τα και, στη συνέχεια, προχωρήστε.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ωπ, το είπατε πάλι; Ή μήπως ήταν ο/η σύντροφός σας που του/της ξέφυγε ένα ακανθώδες ζήτημα; Ό, τι κι αν κάνετε, φροντίστε ώστε η αντίδρασή σας να είναι ισορροπημένη. Αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις, δηλαδή είτε να το αγνοήσετε ή να ξεσπάσετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ο σωστός συγχρονισμός είναι το κλειδί σε ό,τι αφορά την επικοινωνία. Ξέρετε ότι το μήνυμα είναι σωστό, αλλά θα πρέπει να περιμένετε τη σωστή στιγμή για να το μεταφέρετε στον/στην αγαπημένο/η σας και να το κατανοήσει.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Κάποιος αδέσμευτος φίλος σας χρειάζεται συμβουλές για τις σχέσεις. Η αλήθεια είναι ότι είστε αρκετά έξυπνοι για να ξέρετε ότι δεν υπάρχει καθολική σοφία. Ακούστε τα παθήματά τους και κάντε τα ανάλογα σχόλια – θα το εκτιμήσουν δεόντως.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ζητήστε τη συμβουλή κάποιου με τον οποίο συνήθως δεν συζητάτε θέματα σχέσεων. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να δυσκολεύεστε με μια κατάσταση που αντιμετωπίζετε αυτόν τον καιρό. Μια άλλη προοπτική μπορεί να σας βοηθήσει.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Κρατήστε τις συζητήσεις μεταξύ σας χαλαρές σήμερα και όλα θα πάνε καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να μιλήσετε για σοβαρά ζητήματα. Απλά προσθέστε μια πινελιά χιούμορ για να βοηθήσετε τη συζήτηση να προχωρήσει παρακάτω.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Είναι δύσκολο να συζητάτε για σοβαρά ζητήματα. Το κόλπο είναι να μάθετε να εκφράζετε τις σκέψεις, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν διαφωνίες, με τρόπο που επιτρέπει στο άλλο άτομο να τις ακούει πραγματικά (με άλλα λόγια, αποφύγετε να απαντάτε επιθετικά ή να γίνεστε αμυντικοί).

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments