Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Όλα ανοικτά για τον Κουλούρη

ΠΑΟΚ: Όλα ανοικτά για τον Κουλούρη
Προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ όσον αφορά τον Ευθύμη Κουλούρη.

Πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας είναι αυτή τη στιγμή ο Ευθύμης Κουλούρης που ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν στον Ατρόμητο, ως δανεικός από τον Δικέφαλο του Βορρά, με τα 16 γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας από τον Άγγελο Αναστασιάδη και η πορεία του παρακολουθείται από τους επιτελείς του «Δικεφάλου του Βορρά».

Είναι δεδομένο πως ο διεθνής πλέον φορ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, αλλά στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο δείχνουν να είναι έτοιμοι και για πιθανές προτάσεις που θα σκάσουν για την περίπτωσή του από συλλόγους του εξωτερικού.

ΠΑΟΚ και Κουλούρης

Λίγο πριν από 17ο έτος της ηλικίας του, σκόραρε το νικητήριο γκολ που έδωσε στον ΠΑΟΚ τον τίτλο της Super League K17. Ένα χρόνο αργότερα, έσπασε το ρεκόρ γκολ στην ομάδα νέων, που μέχρι τότε το είχε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο ίδιος στη συνέχεια εντάχθηκε στην ανδρική ομάδα. Στις 13 Φεβρουαρίου του 2014 ο Κουλούρης έκανε το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σκοράροντας δύο γκολ. Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2013-14 έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης.

Μετέπειτα ακολούθησε ο δανεισμός του στην Ανόρθωση Αμμοχώστου και μετέπειτα η εκ νέου επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τον έστειλε δανεικό στον Ατρόμητο.

Πλέον λοιπόν το μέλλον του Κουλούρη δεν το γνωρίζει κανείς άλλος παρά από τον ίδιο και τον Δικέφαλο του Βορρά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments