Ελλάδα

Τρίκαλα: Άστεγος ζητά δουλειά σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα (pics)

Τρίκαλα: Άστεγος ζητά δουλειά σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα (pics)
Συγκινεί η ιστορία ενός άστεγου από τα Τρίκαλα που βρέθηκε ξαφνικά στο δρόμο.

Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση ενός Πολωνού αστέγου που ζει στα Τρίκαλα και τις τελευταίες εβδομάδες έχει βρεθεί στο δρόμο.

Πρόκειται για τον Μάριο, από την Πολωνία, ο οποίος μιλώντας στο trikalazoom απευθύνει έκκληση για να βρει μια δουλειά και ένα σπίτι, ώστε να ζήσει σαν άνθρωπος.

«Δουλειά ψάχνω και ένα μέρος που μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ. Δεν με πειράζει να μην έχει ρεύμα και νερό, μόνο να κοιμηθώ το βράδυ θέλω» λέει ο Μάριος, που μέχρι πρόσφατα φιλοξενούνταν σε ξενώνα αστέγων.

Όπως λέει ο ίδιος δεν τον έχει πλησιάσει κανείς από τον δήμο ή την περιφέρεια και πως η μόνη βοήθεια που έχει είναι από τον απλό κόσμο, που του έδωσαν ένα μικρό στρώμα, μια κουβέρτα και ένα πάπλωμα για να προστατευτεί από το κρύο.

«Με βοηθάει το σούπερ μάρκετ, με βοηθάει ο κόσμος. Έχω έναν παππού που κάθε πρωί μου δίνει καφέ και ένα κρουασάν» αναφέρει ο Μάριος, εξηγώντας ότι και οι αστυνομικοί πλέον τον γνωρίζουν καλά και όποτε περνούν του φωνάζουν «γεια σου Μάριε, είσαι καλά;».

Ο Μάριος, που μοναδική του παρέα έχει έναν σκύλο, δηλώνει έτοιμος να δουλέψει σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα, στα ηπειρωτικά ή και σε νησί, προκειμένου να πάψει να κοιμάται στο δρόμο.

Μάλιστα, παρά τις δυσκολίες που του έφερε η ζωή δεν χάνει το χαμόγελό του και δηλώνει πως αγαπά τόσο την Ελλάδα, όσο και τους Έλληνες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments