Μedia

Δώρα Παντέλη: Η απάντησή της στο μπασκετικό κοπλιμέντο του Μπλατ (vid)

Δώρα Παντέλη: Η απάντησή της στο μπασκετικό κοπλιμέντο του Μπλατ (vid)
Η Δώρα Παντέλη δέχθηκε μπασκετικό κοπλιμέντο από τον Ντέιβιντ Μπλατ, στην ανάπαυλα του Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις.

Η Δώρα Παντέλη είναι μια από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες στην αθλητική δημοσιογραφία. Η ίδια συνδυάζει τις εξαιρετικές μπασκετικές της γνώσεις με το εξαιρετικό στυλ της, το οποίο τραβά τα βλέμματα στα παρκέ της Euroleague.

Η Δώρα Παντέλη, η οποία εργάζεται στη Nova, έχει επιφορτιστεί τον σχολιασμό στα post game της Ευρωλίγκας, αλλά και το ρεπορτάζ ημιχρόνου, όπου παίρνει δηλώσεις από τους προπονητές.

Στην ανάπαυλα του χθεσινού ματς Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις, πλησίασε τον Ντέιβιντ Μπλατ και του έκανε μια άρτια -τεχνικά- ερώτηση. Ο Αμερικανοισραηλινός κόουτς του Ολυμπιακού, γύρισε και της είπε:

«Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε πολλά απ’ αυτά. Έχεις δίκιο. Θα έπρεπε να έχεις κάνει εσύ την ομιλία στο ημίχρονο».

Η απάντηση του Ντέιβιντ Μπλατ έγινε viral και έπαιξε ακόμη και στα social media της Euroleague. Φυσικά, το μπασκετικό κοπλιμέντο του κόουτς του Ολυμπιακού δεν πέρασε ασχολίαστο και από την ίδια τη δημοσιογράφο.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Δώρα Παντέλη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της δίπλα στον Μπλατ από το ματς του ΣΕΦ.

Η ίδια συνόδευσε την ανάρτησή της με το μήνυμα: “Η αναγνώριση αποτελεί τη μεγαλύτερη πηγή κινήτρου. Ευχαριστώ”.

https://www.instagram.com/p/BvpLptFgEMr/

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments