Ελλάδα

Μίμης Φωτόπουλος: Δείτε την κόρη του θρυλικού ηθοποιού που κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές (vid)

Μίμης Φωτόπουλος: Δείτε την κόρη του θρυλικού ηθοποιού που κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές (vid)
Ο Μίμης Φωτόπουλος εκτός από ηθοποιός ήταν ποιητής και ζωγράφος, σύμφωνα με την κόρη του Άννα που ρίχνεται στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο Μίμης Φωτόπουλος υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου. Με ατάκες που έμειναν στην ιστορία και μοναδικό ταλέντο στην υποκριτική κατάφερε να διαπρέψει στο χώρο του θεάματος και να ξεχωρίσει με τις μοναδικές ερμηνείες του.

Η κόρη του, Άννα, εικαστικός στο επάγγελμα με αφορμή την υποψηφιότητά της ως δημοτικός σύμβουλος με το #Ενωμένο Μαρούσι του Γιώργου Καραμέρου δίνει στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές της ζωής του θρυλικού ηθοποιού, αλλά και το πως από βέρος Εξαρχιώτης αγάπησε το Μαρούσι και αποφάσισε να γίνει ο τόπος κατοικίας του.

  • Η Άννα Φωτοπούλου:

“Το 1948 ήρθαν στο Μαρούσι με την μητέρα του, την μητέρα μου και το αδελφό του. Από τότε άρχισε να αγαπά πολύ το Μαρούσι”, λέει χαρακτηριστικά η Άννα Φωτοπούλου αναφερόμενη στον πατέρα της.

Και συνέχισε λέγοντας: “Οταν αποφάσισε να αγοράσει σπίτι ήθελε να πάρει στο Μαρούσι”. Όπως είπε η κόρη του ηθοποιού όλα εκείνη την εποχή ήταν στο κέντρο, ωστόσο αυτό ήταν κάτι που ο Μίμης Φωτόπουλος δεν λογάριαζε, αφού η πόλη του Αμαρουσίου είχε μπει ολοκληρωτικά στην καρδιά του.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Γιώργου Καραμέρου ο πατέρας της είχε έφεση και σε άλλες τέχνες όπως η ζωγραφική και η ποίηση. Μάλιστα, η Άννα Φωτοπούλου αναφέρει πως είχε ένα χαρακτηριστικό τρόπο να ζωγραφίζει με γραμματόσημα.

“Θα ήθελα να δημιουργηθεί ένα χώρος στο Μαρούσι προκειμένου όλος ο κόσμος να βλέπει όλα αυτά τα οποία έχω στο σπίτι από τον πατέρα μου”, λέει η Άννα Φωτοπούλου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η κόρη του Μίμη Φωτόπουλου για τον ίδιο, αλλά και το Μαρούσι:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments