Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Με ποια ιδιότητα μπαινόβγαινε στο Μαξίμου ο Πετσίτης;

Νέα Δημοκρατία: Με ποια ιδιότητα μπαινόβγαινε στο Μαξίμου ο Πετσίτης;
Αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη.

Η Νέα Δημοκρατία αντιδρά στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο φαίνεται ο Μανώλης Πετσίτης να βρίσκεται πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα το βράδυ του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου του 2015.

Συγκεκριμένα, από την οδό Πειραιώς θα επιμείνουν να ζητούν εξηγήσεις ακόμη και από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα για την υπόθεση και κυρίως για το τρίγωνο που φαίνεται να συνδέει τον Μανώλη Πετσίτη με τον Νίκο Παππά και το δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου, με τον οποίο ο νυν υπουργός είχε ταξιδέψει στη Βενεζουέλα όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση.

«Κάθε μέρα που περνάει και ένα νέο στοιχείο για τον Μανώλη Πετσίτη έρχεται στη δημοσιότητα. Ο κ. Παππάς είπε ψέματα ότι αμέσως μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σχέσεις με την κυβέρνηση, καθώς νέο βίντεο τον εμφανίζει στο Μαξίμου δίπλα στον κ. Τσίπρα ακόμη και το βράδυ του δημοψηφίσματος.

Τα ερωτήματα που θέτουμε πρέπει να απαντηθούν: Με ποια ιδιότητα μπαινόβγαινε ο Πετσίτης στο Μαξίμου, και ποιες είναι οι σκοτεινές σχέσεις που τον συνδέουν με τον Νίκο Παππά, τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη;», ήταν η νέα δήλωση που έκανε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μαστρογεωργίου.

Νίκος Παππάς: Φτηνοί αντιπερισπασμοί

Κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση Πετσίτη στο ραδιόφωνο News 247, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς σημείωσε ότι «έχουν δοθεί σχετικές απαντήσεις. Πρόκειται για συναλλαγές ιδιωτών και δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο.

Να προχωρήσουν οι έρευνες. Αυτά τα δημοσιεύματα αποτυπώνουν την αμηχανία της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν έχει να μιλήσει ούτε για οικονομία, ούτε για εξωτερική πολιτική και κάνει φτηνούς αντιπερισπασμούς».

Μανώλης Πετσίτης: Στο Μαξίμου με τον Τσίπρα το βράδυ του δημοψηφίσματος

Ένα νέο ντοκουμέντο που αποδεικνύει την ευκολία που ο Μανώλης Πετσίτης μπαινοέβγαινε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Μανώλης Πετσίτης έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος που ήταν τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία δίπλα σε πρόσωπα κλειδιά, εντοπίστηκε σε σημείο του ντοκιμαντέρ του Πολ Μέισον για το Channel 4 με τίτλο «This is a coup» να είναι μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου και δίπλα στον πρωθυπουργό, ίσως το πιο κρίσιμο βράδυ για την κυβέρνηση. Το βράδυ του δημοψηφίσματος, στις 5 Ιουλίου 2015.

«Παιδιά πάμε;Σφύρα την έναρξη» ακούγεται να λέει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Πίσω του τον ακολουθούν οι πιο στενοί του συνεργάτες, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Παππάς και δίπλα του ο «εθελοντής», όπως λένε γι αυτόν πλέον σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου, Μανώλης Πετσίτης.

  • Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments