Αθλητισμός

ΟΦΗ: “Τρίποντο” ελπίδας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΟΦΗ: “Τρίποντο” ελπίδας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο ΟΦΗ πήρε μεγάλη νίκη επί τους ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή στην Super League.

Ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος νικητής στον «τελικό» της παραμονής με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Super League (27η) αναπτέρωσε τις ελπίδες του για να παραμείνει στα «μεγάλα σαλόνια».

Οι Κρήτες επικράτησαν με 1-0, με το γκολ του Βαζ στο 20ό λεπτό, πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής τους Ηπειρώτες (26 έναντι 25β.) και, πλέον, τα πάντα είναι ανοικτά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης παρά το γεγονός πως δεν σημειώθηκαν πολλές καλές στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες. Με την κατοχή να φτάνει στο 65%-35% και την άμυνα του να μην απειλείται, ο ΟΦΗ πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος το θέαμα ήταν ακόμα πιο φτωχό κάτι που εξυπηρετούσε τους “ασπρόμαυρους” που είχαν το αποτέλεσμα. Από την πλευρά του ο ΠΑΣ δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα και με αυτή την ήττα μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες.

ΟΦΗ: Η στιγμή που αποθεώθηκε ο Πετράκης

Η ομορφότερη στιγμή σημειώθηκε λίγο πριν την έναρξη με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Πετράκη. Ο 60χρονος αποθεώθηκε από τους φίλους του ΟΦΗ για το πέρασμα του από την Κρητική ομάδα τη σεζόν 2012-13.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νάστος, Βαζ, Φερέιρα, Νέιρα, Γιακουμάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Σεργκελασβίλι, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Πάντελιτς, Κριζμάν, Νικολιάς, Αθανασιάδης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments