Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (8/4/19)

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (8/4/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για ελεύθερους.

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους (8/4/19).

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για ελεύθερους.

  • Ζώδια Κριός

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να δημιουργήσετε λίγη ένταση με την καλή έννοια με κάποιον/α αφού αισθάνεστε ιδιαίτερα σέξι. Επιδιώξτε οπτική επαφή με το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε. Και δε χρειάζεται να περιορίζεστε – επιλέξτε μερικούς ακόμη «στόχους» και αφήστε το βλέμμα σας να περιπλανηθεί στο χώρο.

  • Ζώδια Ταύρος

Η τεχνολογία είναι κάτι καλό αλλά σε αυτή τη φάση μπορεί να σκοτώσει τον ρομαντισμό. Τα βλέμματά σας συναντήθηκαν με εκείνου/εκείνης του/της κούκλου/κούκλας και τώρα έρχεται προς το μέρος σας για να συστηθεί. Μην σηκώσετε τώρα το κινητό σας που άρχισε να χτυπάει. Αγνοήστε το μέχρι να τελειώσουν οι συστάσεις. Διαφορετικά μπορεί να καταστρέψετε μια πολύ καλή ευκαιρία.

  • Ζώδια Δίδυμοι

Ο λόγος για τον οποίο η ερωτική σας ζωή δεν εξελίσσεται όπως θέλετε είναι επειδή παίρνετε τα πάντα πολύ σοβαρά. Χαλαρώστε λίγο! Δεν είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου – πρόκειται απλά για ένα ραντεβού! Διασκεδάστε και ελαττώστε τις προσδοκίες σας.

  • Ζώδια Καρκίνος

Ένα κακό φιλί μπορεί να καταστρέψει όλο το ραντεβού. Ή μήπως όχι; Αν αυτό το άτομο ανταποκρίνεται σε όλες τις προσδοκίες σας δεν είναι κρίμα να το απορρίψετε λόγω κακής τεχνικής; Δώστε εσείς το παράδειγμα. Αν δεν καταλάβουν το υπονοούμενο, πείτε το ξεκάθαρα. Μη φοβάστε να επικοινωνήστε – έτσι μπορεί να πάρετε αυτό που θέλετε.

Φωτογραφία: kaboompics στο Pixabay


  • Ζώδια Λέων

Η ηλικία παίζει όντως ρόλο. Αν μέχρι τώρα βγαίνατε έξω μόνο με άτομα της ηλικίας σας ή νεότερα κάντε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Φτιάξτε τα με κάποιον/α τουλάχιστον πέντε χρόνια μεγαλύτερο/η σας. Είναι ένας καλός τρόπος για να διευρύνετε τις προοπτικές σας και να γνωρίσετε πολλά καινούργια άτομα.

  • Ζώδια Παρθένος

Χάρη σε μια αλλαγή προοπτικής βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Ίσως είστε έτοιμοι να κάνετε αυτές τις μεγάλες αλλαγές. Πριν τις κάνετε ελέγξτε τα κίνητρά σας. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Αν το κάνετε απλά για να ξαναέρθετε σε επαφή με κάποιον/α πρώην ή για να φέρετε στην επιφάνεια παλιές υποθέσεις κάντε υπομονή και περιμένετε μέχρι να έρθει μια πιο κατάλληλη στιγμή.

  • Ζώδια Ζυγός

Καταφέρνετε να διατηρήσετε την ηρεμία και την ευγένεια σας ακόμη και στις πιο αμήχανες καταστάσεις. Είτε συναντάτε κάποιον γνωστό σας την πιο ακατάλληλη στιγμή είτε κατά λάθος φωνάξατε το τωρινό σας φλερτ με το όνομα του/της πρώην σας, καταφέρνετε να βγαίνετε αλώβητοι. Απλά διακωμωδήστε το. Η ικανότητά σας να αντιδράτε στις καταστάσεις με χιούμορ είναι συναρπαστική.

  • Ζώδια Σκορπιός

Το να κάνετε παρέα και να φλερτάρετε με άτομα του αντίθετου (ή του ίδιου)φύλου δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να κερδίσετε τον θαυμασμό αυτού/αυτής που σας ενδιαφέρει. Και μάλιστα, αν τους προκαλέσετε συναισθήματα ζήλιας μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Επικεντρώστε την προσοχή σας στο ραντεβού σας – είναι ο καλύτερος τρόπος για να τους κερδίσετε.

  • Ζώδια Τοξότης

Να είστε ανοιχτοί σε όλους, ιδιαίτερα αν κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού συναντάτε ανθρώπους που γνωρίζετε. Μην ξεχνάτε να κάνετε τις απαραίτητες συστάσεις. Είναι εύκολο να παρασυρθείτε από τη συζήτηση και να αφήσετε κάποιον απέξω. Απλά σκεφτείτε πώς θα αισθανόσασταν εσείς στη θέση τους.

  • Ζώδια Αιγόκερως

Είστε σίγουρα δραστήριοι στην ερωτική σας ζωή, και καλό θα ήταν να ήσασταν προσεκτικοί με τα προειδοποιητικά σημάδια. Ιδιαίτερα αν πρόκειται για ψέματα. Και δε μιλάμε για υπεκφυγές που μπορεί να δημιουργήσουν μυστήριο γύρω από το αντικείμενο του πόθου σας αλλά για αντιφάσεις.

  • Ζώδια Υδροχόος

Είναι ιδιαίτερα δελεαστικό να ενδώσετε στον πειρασμό τώρα – και αυτός ο πειρασμός θα έχει τη μορφή κάποιου τηλεφωνήματος αργά τη νύχτα από τον/την πρώην σας. Και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: πρόταση για σεξ. Μπορεί να το αντέξει η αυτοεκτίμηση σας; Όχι. Δεν μπορεί. Είναι βέβαιο ότι θα την πατήσετε.

  • Ζώδια Ιχθύες

Είναι ένα πράγμα να σχεδιάζετε ηθελημένα, στρατηγικής σημασίας διαλείμματα στην επικοινωνία σας, ιδιαίτερα στις αρχές μια σχέσης. Αλλά όταν το άτομο που βλέπετε έχει να δώσει σημεία επικοινωνίας εδώ και εβδομάδες, δεν είναι καλό. Προχωρήστε παρακάτω – το μέλλον σας δεν προδιαγράφεται καλό με αυτό το άτομο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments