Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Χαλάει ο καιρός μέχρι και την Κυριακή – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Χαλάει ο καιρός μέχρι και την Κυριακή – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Αλλάζει ξανά ο καιρός σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Πρόγνωση καιρού: Αλλάζει ξανά ο καιρός σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Την Παρασκευή αναμένονται βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε όλη την χώρα.

Το ίδιο σκηνικό θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο το κύριο χαρακτηριστικό του Σαββατοκύριακου θα είναι η συννεφιά, ενώ κατά τόπους θα υπάρξουν κάποια “ανοίγματα” με ηλιοφάνεια.

Κρήτη: Ζημιές εκατομμυρίων ευρώ από την κακοκαιρία που έπληξε το νησί

Ζημιές αρκετών εκατομμυρίων έχουν υποστεί τρεις δήμοι της Κρήτης μετά την κακοκαιρία της 6ης Απριλίου που έπληξε την περιοχή.

Χθες το μεσημέρι, με απόφασή του ο γενικός γραμματέας πολιτικής προστασίας, κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τους δήμους Σητείας, Ιεράπετρας και Φαιστού.

Τουλάχιστον ένας μήνας χρειάζεται για να μπει μία… τάξη στη Σητεία Από την περασμένη βδομάδα η δημοτική αρχή της Σητείας βρίσκεται επί… ποδός για να λυθούν τα δεκάδες προβλήματα που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις του περασμένου Σαββάτου.

«Η καταγραφή των προβλημάτων έχει ξεκινήσει ενώ παράλληλα εργαζόμαστε για να λυθούν τα προβλήματα. Την Παρασκευή έχουμε έκτακτο συντονιστικό στο οποίο οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων θα μας φέρουν εγγράφως τις ζημιές και καταστροφές που υπάρχουν στις περιοχές τους.

Σίγουρα, σύμφωνα με μία πρώτη εκτίμηση, πρόκειται συνολικά για ζημιές κάποιων εκατομμυρίων και εκτιμώ ότι θέλουμε τουλάχιστον έναν μήνα για να μπει μια τάξη», ανέφερε μιλώντας στο cretapost.gr, ο δήμαρχος Σητείας, Θεόδωρος Πατεράκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments