Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το αιχμηρό ποστ του Καραπαπά για τον Βασιλειάδη (pic)

Ολυμπιακός: Το αιχμηρό ποστ του Καραπαπά για τον Βασιλειάδη (pic)
Ολυμπιακός: Ο Κώστας Καραπαπάς δεν άφησε ασχολίαστη την πρόσφατη δήλωση του υφυπουργού αθλητισμού.

Ολυμπιακός: Νωρίτερα μέσα στη μέρα ο Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Ο υφυπουργός αθλητισμού τόνισε πως η φετινή μάχη του τίτλου ήταν αυτή με τις λιγότερες σκιές τα τελευταία χρόνια.

“Είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο είχε τις λιγότερες δυνατές σκιές. Θέλω να τονίσω ότι στα τελευταία πρωταθλήματα, έχουμε τις λιγότερες σκιές. Νομίζω ήταν μια καλή χρονιά και ο ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα”, ήταν τα λόγια του.

Ολυμπιακός: Άμεση απάντηση από τον Καραπαπά

Αυτές οι δηλώσεις δεν έμειναν ασχολίαστες από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Κώστας Καραπαπάς ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και την λεζάντα: “Ακόμα να δει το χέρι του «Βιεϊρίνια και τις άλλες σκιές; Δεν ξεχνώ..”.

Δείτε την σχετική φωτογραφεία:

Ολυμπιακός: Προτάθηκε μεγάλο αστέρι από την Σερβία

Πρόκειται για τον Ντέγιαν Γιόβελιτς. Μπορεί το όνομα του να μην λέει πολλά στο Ελληνικό κοινό, ωστόσο στην Σερβία είναι σταρ.

Ο νεαρός που προτάθηκε στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα στην θέση του σέντερ φορ.

Τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 6 ματς έχει σκοράρει 7 γκολ και έχει δώσει μια ασίστ. Αυτές οι εμφανίσεις έχουν κάνει τους συμπατριώτες του να τον παρομοιάζουν με τον Λούκα Γιόβιτς της Άιντραχτ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments