Ελλάδα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ζητά αποζημίωση 3 εκατατομμυρίων ευρώ για το τροχαίο

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ζητά αποζημίωση 3 εκατατομμυρίων ευρώ για το τροχαίο
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: "Δε μπορώ να μιλήσω. Δε μπορώ να τραφώ" αναφέρει ο παρουσιαστής.

Η ζωή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη έχει αλλάξει ριζικά από την ημέρα των Χριστουγέννων του 2017.

Καθημερινά ζει μία οδύσσεια και ο γνωστός παρουσιαστής δε θα μπορέσει ποτέ ξανά να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Ήταν ξημερώματα Χριστουγέννων όταν μέσα σε μια στιγμή όλα αλλάξαν για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Η μηχανή του καρφώθηκε σε λεωφορείο της γραμμής το οποίο κινούνταν στην κάθοδο της Βουλιαγμένης, όταν ο οδηγός προσπάθησε να κάνει έναν ελιγμό.. Από εκείνο το πρωινό του 2017 ο παρουσιαστής και η οικογένειά του ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά.

Ένα χρόνο και τέσσερις μήνες μετά το δυσάρεστο συμβάν, η εφημερίδα Real News, δημοσιεύει την αγωγή που θα καταθέσει ο επιτυχημένος παρουσιαστής εναντίον αυτών που θεωρεί υπεύθυνους.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ζητά μέσω του δικηγόρου του, τρία εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση, από τον οδηγό του μοιραίου λεωφορείου και τον οργανισμό οδικές συγκοινωνίες.

«Αδυνατώ να σταθώ όρθιος χωρίς υποβοήθηση. Αδυνατώ να περπατήσω. Αδυνατώ να κινήσω πλήρως το αριστερό μου χέρι. Έχω πλήρη αδυναμία επικοινωνίας, εκτός από την ανταπόκρισή μου σε κάποια νέα νεύματα από οικεία πρόσωπα. Δε μπορώ να μιλήσω. Δε μπορώ να τραφώ» ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Το κέντρο αποκατάστασης έχει γίνει για εμάς ένα δεύτερο σπίτι μας. Ο Κωνσταντίνος κάθε μέρα δίνει έναν αγώνα. Το δικό του αγώνα, τον οποίο εγώ προσπαθώ να στηρίξω και ως σύζυγο και ως μητέρα. Θα αναφέρω μόνο ότι επί ένα χρόνο προετοίμαζα το γιο μας τον Αλέξανδρο για να συναντήσει το μπαμπά του» είπε η σύζυγος του παρουσιαστή, Εβελίνα Βαρσάμη.

Η οικογένεια ζητά 2.796.000 ευρώ αποζημίωση για τον Κωνσταντίνο και 108.000 ευρώ για την ανατροφή του 8χρονου γιου τους μέχρι να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments