Αθλητισμός

Νίκος Νταμπίζας: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τον ΟΦΗ

Νίκος Νταμπίζας: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τον ΟΦΗ
Ο Νίκος Νταμπίζας θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου σήμερα το απόγευμα.

Η… σκόνη που σήκωσε το χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, η δήλωση του Αλέξη Κούγια για τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα, καθώς και τα σχόλια κόσμου και δημοσιογράφων, φέρνει την αντίδραση από τον επίσημο Παναθηναϊκό.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Νίκος Νταμπίζας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπο στις 17:00 στην αίθουσα συνεντεύξεων του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αναμένεται να αναφερθεί σε όλες τις φήμες που ακούστηκαν και γράφτηκαν από χθες και να δώσει τις απαντήσεις που χρειάζονται.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Έτσι έφτασαν στη νίκη οι Κρητικοί

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του, που μπορεί όμως να του χαρίσει την παραμονή στη Super League, πέτυχε ο ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας 3-1 του Παναθηναϊκού για την 28η αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 42΄ με πέναλτι του Μακέντα, όμως με ένα αυτογκόλ του ίδιου παίκτη στο 57΄ και με τέρματα του Σάσι στο 71΄ και του Γιακουμάκη στο 88΄, οι Κρήτες πέτυχαν τη μεγάλη ανατροπή και βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού, ξεπερνώντας τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, από την πλευρά της, δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την ήττα του Άρη από τον Ατρόμητο και ουσιαστικά απώλεσε τις ελπίδες της για την πέμπτη θέση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments