Πολιτική

Μανώλης Μαυρομάτης: Απίθανο τι ζήτησε από τους δημοσιογράφους ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Μανώλης Μαυρομάτης: Απίθανο τι ζήτησε από τους δημοσιογράφους ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Ο Μανώλης Μαυρομάτης παρακάλεσε τους δημοσιογράφους για ένα πράγμα στην παρουσίαση του στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Μανώλης Μαυρομάτης είναι μια από της πιο αγαπημένες μορφές στον χώρο της δημοσιογραφίας. Ο γνωστός σπορτκάστερ αποφάσισε να κατέβει στην μάχη των Ευρωεκλογών.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ο Μαυρομάτης επέλεξε να το κάνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο αγαπημένος “Μανόλο” των Ελλήνων φιλάθλων χαρακτήρισε της Ευρωεκλογές ένα παιχνίδι και τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον προπονητή της ομάδας.

Αφού άφησε αιχμές για τους “δανεικούς του ΣΥΡΙΖΑ”, παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να μην τον λένε άλλο “Μανόλο”.

Μανώλης Μαυρομάτης: Ο αγώνας και ο κόουτς Μητσοτάκης

“Κυρίες και κύριοι, φίλοι και φίλες της Νέας Δημοκρατίας, σε ολόκληρο τον κόσμο, καλησπέρα σας από τον ναό του πολιτισμού και του αθλητισμού. Βρισκόμαστε εδώ για να σας περιγράψουμε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια όλων των εποχών, κατά τη δική μου άποψη. Και αυτό είναι η μικτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που κατά κύριο λόγο αποτελείται από παίκτες της ΝΔ, και αντίπαλος θα είναι η μικτή της Λατινικής Αμερικής.

Η μικτή της Λ. Αμερικής δεν παίζει πλήρης σήμερα και γι’ αυτό το λόγο θα την αντικαταστήσουν εκείνοι που ήταν πρόθυμοι να προχωρήσουν και να προσχωρήσουν στις τάξεις αυτής της ομάδας. Δηλαδή, αυτούς που πήρε δανεικούς η μικτή της Λατινικής Αμερικής, για να είναι ισότιμη σήμερα στον αγωνιστικό χώρο”, ήταν τα λόγια του και στην συνέχεια πρόσθεσε:

“Ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι αυτός που θα φέρει τη μεγάλη νίκη, καθοδηγώντας μας στη μεγάλη αναμέτρηση. θα είναι 30-18 τα γκολ που θα μπουν σε αυτόν τον αγώνα. Επίσης, σας παρακαλώ, μην με ξαναπείτε «Μανόλο», γιατί μπλέκουμε αλλού, πάμε αλλού…”, κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments