Αθλητισμός

Champions League: Προκρίθηκαν Μπαρτσελόνα και Άγιαξ

Champions League: Προκρίθηκαν Μπαρτσελόνα και Άγιαξ
Στην επόμενη φάση του Uefa Champions League η Μπαρτσελόνα και ο Άγιαξ.

Μπαρτσελόνα και Άγιαξ εξασφάλισαν τα πρώτα εισιτήρια για την ημιτελική φάση του Champions League, με τους «μπλαουγκράνα» να κερδίζουν άνετα στο Καμπ Νου με 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ τον «Αίαντα» να παίρνει μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα της Γιουβέντους με 2-1.

«Ξεμπούκωσε» ο Μέσι, προκρίθηκε η Μπαρτσελόνα

Έξι χρόνια ήταν πάρα πολλά για τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου να μην σκοράρει σε προημιτελικό Champions League.

Ο Λιονέλ Μέσι «ξεμπούκωσε» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οδήγησε την Μπαρτσελόνα στους ημιτελικούς της διοργάνωσης (για πρώτη φορά μετά το 2015), όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του αυριανού (17/04) ζευγαριού ανάμεσα στην Λίβερπουλ και στην Πόρτο.

Το 1-0 της περασμένης εβδομάδας στο «Ολντ Τράφορντ» αποδείχθηκε υπεραρκετό για τους «μπλαουγκράνα», που επικράτησαν και σήμερα (16/04) με 3-0 στο «Νόου Καμπ» και προκρίθηκαν πανηγυρικά στην τετράδα, σε αντίθεση με τους «μπέμπηδες» που δεν μπόρεσαν να επαναλάβουν το θαύμα του «Παρκ ντε Πρενς» και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση.

  • Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Αλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο (71′ Σεμέντο), Μπουσκέτς, Αρτούρ (75′ Βιδάλ), Ράκιτιτς, Κουτίνιο (81′ Ντεμπελέ), Μέσι, Λουίς Σουάρες
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Λίντελοφ, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Γιανγκ, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Φρεντ, Λίνγκαρντ (80′ Αλέξις Σάντσες), Ράσφορντ (73′ Λουκάκου), Μαρσιάλ (65′ Νταλοτ).

Γκολ: Μέσι (16′, 20′), Κουτίνιο (61′)

Υπερομάδα o Άγιαξ

Το θαύμα του Άγιαξ συνεχίζεται στο Champions League.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ απέδειξε ότι όχι μόνο δεν ήταν τυχαίο το 4-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου», αλλά μετά την αποψινή μεγαλειώδη πρόκριση επί της Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο (2-1) οι βλέψεις της φτάνουν μέχρι τον τελικό της Μαδρίτης και την κατάκτηση του τροπαίου.

  • Γιουβέντους (Μ.Αλέγκρι): Σέζνι – Ντε Σίλιο (64’ Κανσέλο), Ρουγκάνι, Μπονούτσι, Α.Σάντρο – Πιάνιτς, Τσαν, Ματουϊντί – Μπερναντέσκι (80’ Μπεντακούρ), Ντιμπάλα (46’ Κιάν), Ρονάλντο
  • Άγιαξ (Ε. Τεν Χαγκ): Ονάνα – Φέλτμαν, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Μαζραουί (11’ Σινγκράβεν, 82’ Μαγκαγιάν) – Σένε, Ντε Γιονγκ, Φαν ντε Μπεκ, Ζίγεκ (88’ Χούντελαρ), Νέρες – Τάντιτς

Γκολ: Ρονάλντο (28′), Ντόνι φαν ντε Μπέικ (34′) και Ματέις ντε Λιχτ (67′).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments