Διεθνή

Παναγία των Παρισίων: Η φωτογραφία λίγο πριν την καταστροφή που έγινε viral

Παναγία των Παρισίων: Η φωτογραφία λίγο πριν την καταστροφή που έγινε viral
Παναγία των Παρισίων: Η φωτογραφία έχει αναδημοσιευτεί ήδη 109.000 φορές και έχει πάρει περισσότερα από 200.000 likes.

Η μεγάλη καταστροφή στην Παναγία των Παρισίων έχει συγκλονίσει όλον τον κόσμο.

Λίγες ώρες πριν ξεσπάσει η μεγάλη πυρκαγιά, ένας πατέρας με την κόρη του παίζουν ξέγνοιαστα μπροστά στον επιβλητικό ναό.

Οι φωτογραφία τους αποτυπώνει την απόλυτη ευτυχία, πριν από την καταστροφή στην Παναγία των Παρισίων, και έχει γίνει viral της τελευταίες ώρες.

Η άνδρας με το κοριτσάκι του δεν γνωρίζουν όμως ότι υπάρχει αυτή η φωτογραφία τους.

Το στιγμιότυπο απαθανάτισε μία Αμερικανίδα η οποία μαγεύτηκε από τη στιγμή.

Τώρα η Μπρουκ Γουίντσορ απευθύνθηκε στο Twitter προκειμένου να εντοπίσει τον άνδρα.

«Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία καθώς φεύγαμε από την Παναγία των Παρισίων, περίπου μία ώρα προτού ξεσπάσει η φωτιά. Παραλίγο να πλησιάσω τον πατέρα και να τον ρωτήσω αν ήθελε τη φωτογραφία. Τώρα εύχομαι να το είχα κάνει. Twitter, αν έχεις κάποια μαγεία, βοήθησε τον να βρει αυτή τη φωτογραφία», έγραψε στο tweet της η Μπρουκ Γουίντσορ.

Η ανάρτηση της Γουίντσορ

Μέχρι τώρα, η ανάρτηση της 23χρονης από το Μίσιγκαν έχει αναδημοσιευτεί 109.000 φορές και έχει πάρει 222.000 likes, καθώς οι χρήστες του Τwitter έχουν βαλθεί να βοηθήσουν την Γουίντσορ να βρει τον άντρα που έπαιζε με το κοριτσάκι έξω από την Παναγία των Παρισίων.

Μέχρι τώρα, η 23χρονη δεν τα έχει καταφέρει, αλλά ελπίζει ότι θα γίνει αυτό. «Αν ήμουν στη θέση τους, θα ήθελα να έχω αυτή την ανάμνηση», εξήγησε στο BBC.

Η Αμερικανίδα ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες που στέκονταν άναυδοι στους δρόμους, παρακολουθώντας τις φλόγες να καταστρέφουν την Παναγία των Παρισίων. «Παρακολουθούσαμε σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι, μαζί με το υπόλοιπο Παρίσι», δήλωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments