Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (17/4/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (17/4/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας.

ζώδια σήμερα κριός

Αν νιώσεις μια ανισορροπία σχετικά με τις υποχρεώσεις, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, μπορεί ν’ αγχωθείς προσπαθώντας να αποκαταστήσεις τα πράγματα.

Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης για να τεθεί ανοιχτά ένα ζήτημα, με τρόπο που να καθιστά ξεκάθαρα, αυτό που απαιτείται και από τις δύο πλευρές για να λυθεί.

Ο ρόλος του καθενός από σας για την οικοδόμηση των κοινών σας ονείρων, σηματοδοτεί μια νέα κι ενδεχομένως, απαραίτητη συνεργασία.

ζώδια σήμερα ταύρος

Ίσως να μην αισθάνεσαι πως είναι απαραίτητο ν’ αποδείξεις την αγάπη σου στον εραστή σου, αλλά θα νιώσεις πιεσμένη, να το κάνεις αυτή τη φορά.

Ευτυχώς, γιατί αυτό που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να συμφωνήσεις σ’ ένα συμβιβασμό, που περιλαμβάνει να δείξεις την προσοχή και την υποστήριξή σου στον εραστή σου.

Το να είσαι εκεί για το σύντροφό σου και να μοιράζεσαι πράγματα μαζί του, θα είναι το θέμα που πρέπει να συζητήσετε και να συμφωνήσετε.

δίδυμοι

Ο Κόσμος φαίνεται πρόθυμος να σε κάνει να χαμογελάσεις και να φέρει την άνοιξη στην καρδιά σου!

Και όλο αυτό το θετικό κύμα, μπορεί να κάνει πολλά για να απαλλαγείς από οποιαδήποτε αρνητική διάθεση ή απαισιοδοξία, που προσπαθεί να γίνει αισθητή.

Θα μπορούσε ακόμη να σ’ ενθαρρύνει να προσφέρεις βοήθεια ή υποστήριξη στον σύντροφό σου, για να αντιμετωπίσετε μαζί, ένα δύσκολο θέμα.

Η επιθυμία σου να ενταχθείς και να βοηθήσεις, θα κάνει τη διαφορά….. και θ’ αποδείξει την αφοσίωσή σου, με τρόπο που οι λέξεις, είναι απίθανο να πετύχουν.

καρκίνος

Δεν θα μπορέσεις να παραβλέψεις και ν’ αγνοήσεις τη θετική ατμόσφαιρα, που υπάρχει στη σχέση σου αυτό το διάστημα.

Ιδιαίτερα αν πρόσφατα είχε στερηθεί την ζεστασιά και την οικειότητα.

Αν ο εραστής σου, θέλει να σε λούσει με την αγάπη του, τότε καλωσόρισε και αγκάλιασε τις ειλικρινείς του προσπάθειες….και μη φοβάσαι μήπως είναι σύντομη αποδέξου την υποστήριξη που λαμβάνεις, γνωρίζοντας ότι είναι γνήσια ! Και το αξίζεις!

λέων

Θα διαπιστώσεις, ότι δίνοντας στον αγαπημένο σου λίγο χώρο και χρόνο για ν’ αναπνεύσει και να σκεφτεί, βοηθάει παράλληλα κι εσένα. Θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει το ταίρι σου, να ασχοληθεί με ένα θέμα που αφορά τη σχέση σας – που εσύ ήδη κατέχεις- και ξεκαθαρίζει και γι’ αυτόν. Ξέρεις ότι η συνεχής και ανοιχτή επικοινωνία, είναι συνήθως ο τρόπος για να δημιουργήσετε ή να αποκαταστήσετε την αρμονία ανάμεσά σας. Αλλά αυτή την περίοδο……. καλύτερα ν’ αφήσεις τη συζήτηση, για λιγάκι αργότερα.

παρθένος

Ένα ερωτικό θέμα από το παρελθόν, που πίστευες πως έχει κλείσει οριστικά, επανεμφανίζεται και απαιτεί προσοχή. Ωστόσο, αυτό σου προσφέρει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τις εμπειρίες που απόκτησες τα προηγούμενα χρόνια για ανάλογες καταστάσεις που συναντάς στο παρόν. Αυτό θα μπορούσε τελικά να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις και να λύσεις κάποιες καταστάσεις που είναι μισοτελειωμένες…. με στόχο να ξεκινήσεις ένα νέο ρομαντικό μέλλον χωρίς το βάρος κάποιου από το παρελθόν, που θέλει να σε κρατήσει πίσω.

ζώδια ζυγός

Έχεις μπόλικο πάθος, αλλά πρέπει να αποφασίσεις, πώς θα το διοχετεύσεις θετικά! Επειδή μπορεί να φτάσει στο αντίθετο άκρο…. και να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις, αν δεν είσαι προσεκτική. Τα φλογερά σου συναισθήματα, μπορούν να είναι ιδανικά για να εκφράσουν ό, τι νιώθεις και σκέφτεσαι και να βοηθήσουν, ώστε να δημιουργηθεί μια γνήσια ερωτική ατμόσφαιρα. Αν λειτουργήσεις μ’ αυτό τον τρόπο, τότε θα μπορέσεις θα κάνεις τη σχέση σου, μαγική. Κάνε το καλύτερο δυνατόν, για να διασφαλίσεις ότι τα πράγματα θα «ζεσταθούν», θετικά!

σκορπιός

Οι ρομαντικές σου σχέσεις ή οι φιλοδοξίες σου, είναι ξεκάθαρες στο μυαλό σου! Αλλά μπορεί να εμφανιστούν πολυάριθμοι περισπασμοί, που θα κάνουν δύσκολη την παθιασμένη σου αναζήτηση, αυτό το διάστημα Με αρκετή συναισθηματική υπομονή και επιμονή, μπορείς να κάνεις μικρά βήματα τα οποία σύντομα θα μπορέσουν να προστεθούν, στην ευχάριστη και αναμφισβήτητη πρόοδο. Το τέχνασμα είναι να σκέφτεσαι λιγότερο και να κάνεις βήματα για να μετακινήσεις τον συναισθηματικό σου κόσμο ή τη σχέση σου, προς τα εμπρός! Ακόμα κι αν νιώθεις ότι πρέπει να περιηγηθείς στις όποιες περιστασιακές αναταράξεις.

τοξότης

Η ανταλλαγή με κάθε δυνατό τρόπο είναι το εισιτήριό σου, για να διαμορφώσεις ή να εμβαθύνεις, αυτό το διάστημα τη σχέση σου. Μπορείς να ενισχύσεις τη σχέση σου….και η αυθεντική επικοινωνία είναι απαραίτητη για την εξέλιξή της. Αυτό σου προσφέρει επίσης την ευκαιρία να συνεργαστείς με τον εραστή σου, σε κάτι που σε εμπνέει και σε παρακινεί, ώστε να τελειώσεις οριστικά με το επώδυνο παρελθόν σου. Έχεις μια ευχάριστη ευκαιρία να επιτρέψεις στις παθιασμένες ενέργειες – τόσο τις δικές σου όσο και του συντρόφου σου- να συνδυαστούν. Και μ’ αυτό τον τρόπο να μπορέσετε να δημιουργήσετε, ένα σταθερό παρόν και μέλλον.

αιγόκερως

Μια ιδέα ή ένα όραμα που σ’ έχει εμπνεύσει για κάποιο χρονικό διάστημα, θα κάνει άλματα προς τα εμπρός! Και θα το μοιραστείς με τον εραστή σου, με όλες τις ζωντανές λεπτομέρειες. Γνωρίζεις ότι μπορείς να το κάνεις μόνη σου, αλλά η αυτοπεποίθησή σου, που προέρχεται από το γεγονός πως γνωρίζεις τους προβληματισμούς του συντρόφου σου, θα κάνει όσα σκέφτεσαι, αληθινά και εφικτά. Η συμμετοχή του, θα πάρει κάποιο βάρος από τους ώμους σου, και θα πολλαπλασιάσει την επιτυχία. Οπότε… δες το σαν μια προσπάθεια συνεργασίας.

υδροχόος

Είσαι έξοχα τοποθετημένη, με περισσότερους από έναν τρόπους για να φέρεις τον παθιασμένο αυθορμητισμό, στην ερωτική σου σχέση αυτό το διάστημα. Μπορείς να διαχωρίσεις το περιττό ή επιφανειακό, από αυτό που αντηχεί βαθιά μέσα σου. Γνωρίζεις επίσης πως ό, τι νιώθεις, είναι «εξαιρετικά καλό» σε ό,τι αφορά την σχέση σου, και θα είναι ο καταλύτης για ν’ αλλάξει το παιχνίδι εντελώς, αν το αγκαλιάσεις. Η καρδιά σου, θέλει αυτό που θέλει…. και αυτή τη στιγμή, θέλει να νιώθει αχαλίνωτη και αθώα ευδαιμονία. Δώσε της αυτό που ζητάει!

ιχθύες

Η πραγματοποίηση μιας σημαντικής αλλαγής στη σχέση σου, θα απαιτήσει περισσότερα, από ευσεβείς σκέψεις. Η δράση είναι απαραίτητη…και παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σου ζωή, θα χρειαστεί να περπατήσεις σε άγνωστα εδάφη. Μια κατάσταση στη σχέση σου, πρέπει να την κοιτάξεις με νέα μάτια και πολύ ανοιχτό μυαλό. Η αλλαγή που θέλεις, έχει αρκετά παθιασμένες υποσχέσεις, αρκεί να είσαι πρόθυμη ν’ αφήσεις όλες τις ζώνες άνεσης, που δεν σου είναι πλέον χρήσιμες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments