Καιρός

Καιρός: Κλειστή η Ακρόπολη λόγω της κακοκαιρίας

Καιρός: Κλειστή η Ακρόπολη λόγω της κακοκαιρίας
Καιρός: Μετά το περιστατικό της Τετάρτης με τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων από κεραυνό, σήμερα εκκενώνεται προσωρινά ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης λόγω της πρόβλεψης για έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ο άστατος καιρός και η πρόβλεψη για έντονα καιρικά φαινόμενα από το μεσημέρι στην Αττική, οδήγησε να παρθεί η απόφαση να κλείσει η Ακρόπολη. Η Ακρόπολη έκλεισε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η απόφαση πάρθηκε μετά το τραγικό περιστατικό με την πτώση κεραυνού και τον τραυματισμό 4 ατόμων στην Ακρόπολη την Τετάρτη. Άγνωστο παραμένει αν θα ανοίξει και πάλι σήμερα για το κοινό. Υπενθυμίζεται ότι η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και για την Αττική.

Την Τετάρτη κεραυνός διέλυσε το αλεξικέραυνο στο Ερέχθειο καθώς και το εκδοτήριο εισιτηρίων με αποτέλεσμα να τραυματισθούν δυο αρχαιοφύλακες και δυο τουρίστες. Για τον λόγο αυτό και για να μην ζήσουμε και άλλα τέτοια περιστατικά έκλεισε σήμερα για το κοινό η Ακρόπολη.

Καιρός: Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Η ΕΜΥ αναφέρει σε σχετική ανάρτησή της στο Twitter: Εμφανείς οι πυρήνες με καταιγίδες που επηρεάζουν τα δυτικά της Αττικής στον άξονα Βιλλίων-Μεγάρων καθώς και στον Σαρωνικό νοτίως της Ελευσίνας. Το επόμενο τρίωρο τοπικά έντονα φαινόμενα στην Αττική. Θα ακολουθήσει έκτακτο δελτίο.

Καιρός: Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και κεραυνούς στην Αττική

Ο καιρός παραμένει άστατος και σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα εντονότερα φαινόμενα αναμένονται κυρίως σε περιοχές της Δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Σημειώνεται ότι καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται τις μεσημεριανές/πρώτες απογευματινές ώρες της Πέμπτης και στην Αττική. Σύμφωνα με το meteo, απαιτείται αυξημένη προσοχή λόγω της αναμενόμενης κεραυνικής δραστηριότητας.

Καιρός: Οι πρώτες προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Ο καιρός για το Σαββατοκύριακο προβλέπεται άστατος, ωστόσο οι προβλέψεις για την Κυριακή των Βαΐων δείχνουν μια καλύτερη εικόνα από το Σάββατο.

Η κακοκαιρία δείχνει τα «δόντια» της μέχρι και τις 20 Απριλίου με βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Το βασικό χαρακτηριστικό του καιρού το Σάββατο είναι η πτώση της θερμοκρασίας, ενώ πυκνά σύννεφα θα σκεπάσουν τον ουρανό την Κυριακή.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας το Σάββατο θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες στην ανατολική και κεντρική Μακεδονία, όπως και στο βόρειο Αιγαίο. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στα Ηπειρωτικά της χώρας, ενώ αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά της βορειανατολικής χώρας.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις ο καιρός την Κυριακή δεν θα παρουσιάσει ιδιαίτερη μεταβολή, ωστόσο οι χάρτες δίνουν βροχές μόνο στα Ηπειρωτικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments