Μedia

MasterChef spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι (vid)

MasterChef spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι (vid)
MasterChef spoiler: Έγινε γνωστό ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα (19/4) από το reality μαγειρικής.

MasterChef spoiler: Μετά από μια εντυπωσιακή ομαδική δοκιμασία, ήρθε η ώρα για αποχώρηση στον διαγωνισμό μαγειρικής. Η “μπλε” ομάδα νίκησε και έστειλε την κόκκινη ομάδα σε αγώνα ασυλίας.

Ο Μανώλης ήταν αυτός που δέχτηκε έντονη κριτική από την ομάδα του, αλλά για καλή του τύχη κέρδισε την ασυλία και δεν θα μαγειρέψει μαζί με τους συμπαίκτες του. Φυσικά θα εξαιρεθεί και από την ψηφοφορία που θα γίνει σήμερα. Σε αυτή αναμένεται να υπάρξουν εντάσεις με πρωταγωνίστρια την Σπυριδούλα.

Οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να αντιγράψουν το πιάτο που έχει ετοιμάσει ο Άνταμ Κοντοβάς. Μάλιστα, ο Πάνος Ιωαννίδης τον χαρακτήρισε αυστηρό κριτή.

MasterChef spoiler: Αυτός ο παίκτης “κουνάει μαντίλι”

Για την ώρα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα παίξει για την παραμονή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος είναι η Εύα που φέρεται να είναι και αυτή που θα παραδώσει την ποδιά στον μέντορα της.

Η ίδια η παίκτρια από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει να βγει υποψήφια καθώς πίστευε πως έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την ήττα της ομάδας της. Αν επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω, θα έχουμε νέα αποχώρηση παίκτη που πήρε δεύτερη ευκαιρία.

Θυμίζουμε ότι οι Τάσος, Εύα Χαράλαμπος και Θάνος επέστρεψαν στο παιχνίδι, αλλά από αυτούς μόνο ο τελευταίος θα συνεχίσει στον διαγωνισμό. Τουλάχιστον και για την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments