Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Καλοβλέπει” τον Παυλίδη

Ολυμπιακός: “Καλοβλέπει” τον Παυλίδη
Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του Βαγγέλη Παυλίδη της Βίλεμ.

Την περίπτωση του νεαρού επιθετικού της Βίλεμ, Βαγγέλη Παυλίδη φέρεται να καλοβλέπει ο Ολυμπιακός.

Ο 20χρονος επιθετικός έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στη Βίλεμ, όπου αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μπόχουμ. Σε 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα (12) και Κύπελλο (2) στην Ολλανδία, μετράει 4 γκολ και 5 ασίστ και φαίνεται πως δεν έχει περάσει απαρατήρητος από τους “μεγάλους” της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τη “Sportday” ο Ολυμπιακός καλοβλέπει την περίπτωση του Παυλίδη και μάλιστα οι Πειραιώτες εμφανίζονται να έχουν προχωρήσει την υπόθεσή του.

Ολυμπιακός: Τα νεότερα για Χασάν και το “θέλω” του παίκτη

Ένα ακόμα ανοικτό «μέτωπο» για τον Ολυμπιακό είναι το θέμα του Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός είναι στον Θρύλο δανεικός από την Μπράγκα. Με το ποσό της ρήτρας στο συμβόλαιό του να φτάνει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Όλο αυτό το διάστημα έχουν ακουστεί πολλά, αλλά δεν έχει γίνει το παραμικρό. Η πλευρά της πορτογαλικής ομάδας «πατάει» πάνω στην ρήτρα του παίκτη και δεν κάνει καμιά άλλη συζήτηση. Η πλευρά των «ερυθρολεύκων» δεν έχει κάνει κάποια κίνηση από την πλευρά της.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές περιμένουν να τελειώσει η σεζόν, τηρούν στάση αναμονής και τίποτα δεν έχει αλλάξει μέχρι τώρα.

Πάντως, επιθυμία του ίδιου του Αιγύπτιου επιθετικού είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Περνάει καλά στην Ελλάδα, νιώθει πως μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα και εκτός αυτού βλέπει ότι στην Μπράγκα ο προπονητής έχει ήδη τρεις επιθετικούς.

Κάτι που μπορεί να κάνει δύσκολο το έργο του Χασάν εν όψει της επόμενης σεζόν αν ο Αιγύπτιος επιστρέψει εκεί. Δε θα πρέπει πάντως να αποκλείσουμε η κατάσταση να μείνει… ως έχει. Δηλαδή ο Χασάν να παραμείνει και πάλι ως δανεικός στον Ολυμπιακό, με τη ρήτρα να παραμένει στα ίδια επίπεδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments