Αθλητισμός

Παναγιώτης Γιαννάκης: Το όνομα του “παίζει” για την προεδρία της ΕΟΚ

Παναγιώτης Γιαννάκης: Το όνομα του “παίζει” για την προεδρία της ΕΟΚ
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης φέρεται να έχει αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΟΚ.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι μια από τις μεγαλύτερες μορφές της σύγχρονης ιστορίας του Ελληνικού μπάσκετ. Ο “δράκος” έχει προσφέρει πολλά στο άθλημα. Σαν παίκτης, αλλά και σαν προπονητής της Εθνικής ομάς ομάδας.

Δεν αποκλείεται να δούμε τον έμπειρο τεχνικό σε νέο ρόλο. Πάντα με γνώμονα ένα καλύτερο αύριο για το μπάσκετ. Από ποια θέση; Από αυτή του προέδρου της ΕΟΚ.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος κατέχει την προεδρία για δεκαετίες. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως έχει έρθει ώρα για αλλαγή σκυτάλης. Μέσα στο 2020 είναι προγραμματισμένες οι εκλογές στην ομοσπονδία.

Σύμφωνα με το “Φως των Σπορ” ο Παναγιώτης Γιαννάκης το σκέφτηκε σοβαρά και πήρε την απόφαση να διεκδικήσει την προεδρία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο άντρες που θα παλέψουν για τη θέση, δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Ο παλαίμαχος αθλητής του Άρη πιστεύει πως έχει πολλά να δώσει στο χώρο. Είναι μέσα σε αυτούς που θεωρούν πως το μπάσκετ θέλει φρέσκα μυαλά για να πάει ένα βήμα παραπέρα.

Παναγιώτης Γιαννάκης: Η σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ

Έχει κατακτήσει τίτλους σε κορυφαίο επίπεδο σε επίπεδο συλλόγων αλλά και εθνικών ομάδων, έχει διακριθεί σε οποιαδήποτε διοργάνωση έχει συμμετάσχει τόσο ως αθλητής και όσο και ως προπονητής και επίσης έχει γράψει και τον ύμνο του Άρη. Είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «ο δράκος» και αποτέλεσε τον κορυφαίο πλέι μέικερ της εποχής και μαζί με τον Νίκο Γκάλη, τους πιο γνωστούς Έλληνες παίκτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments