Διεθνή

Σεισμός τώρα: Νέα ισχυρή δόνηση στις Φιλιππίνες

Σεισμός τώρα: Νέα ισχυρή δόνηση στις Φιλιππίνες
Σεισμός τώρα στις Φιλιππίνες.

Σεισμός τώρα: Νέα δόνηση 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στο νησί Σαμάρ στις Φιλιππίνες, σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο USGS. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.

Σεισμός τώρα: 11 νεκροί από τη χθεσινή δόνηση

Την ίδια ώρα οι αρχές ανακοίνωσαν ότι οι νεκροί από τον χθεσινό σεισμό των 6,3 βαθμών που σημειώθηκε στο κεντρικό τμήμα των Φιλιππίνων αυξήθηκαν σε τουλάχιστον 11, σύμφωνα με νέο απολογισμό, ενώ σε δεκάδες υπολογίζονται οι τραυματίες και αγνοούμενοι.

Σεισμός τώρα: Η ανάρτηση στο Twitter για τη σημερινή δόνηση

Σεισμός στις Φιλιππίνες: Νεκροί ανάμεσα στα παιδιά

Σύμφωνα με πληροφορίες από το CNNphilippines.com, ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκεται και ένα μικρό παιδάκι, όταν κομμάτια από τοίχο το καταπλάκωσαν, ενώ άλλο ένα μικρό παιδί έχασε τη ζωή του μέσα σε σούπερ μάρκετ.  Το πρώτο παιδί, μαζί με την γιαγιά του σκοτώθηκαν από την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Λουμπάο. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έρχονται λεπτό προς λεπτό στο φως της δημοσιότητας αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής.

https://twitter.com/francelleisms/status/1120256894017212417

Οι Φιλιππίνες ανήκουν στη σεισμογενή περιοχή του Ειρηνικού που ονομάζεται «Δαχτυλίδι της Φωτιάς». Ο ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός και στο αρχιπέλαγος Λουζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments