Πολιτική

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Η πρόταση δυσπιστίας εναντίον του Πολάκη θα μετατραπεί σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Η πρόταση δυσπιστίας εναντίον του Πολάκη θα μετατραπεί σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρόταση δυσπιστίας στον Παύλο Πολάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας κατά του Παύλου Πολάκη. Ο πρωθυπουργός τόνισε: “Θα μετατρέψω την πρόταση δυσπιστίας σε πρόταση εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση”.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του τόνισε: “Θα συζητήσουμε όχι για τον Πολάκη, αλλά για τα πολλά, αυτά που απασχολούν τον κόσμο…Ντροπή για τη δημοκρατία είναι τα θαλασσοδάνεια και οι μίζες όλης της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου».

«Δεν θα σας επιτρέψουμε να εκτρέψετε τη συζήτηση εκεί που εσείς επιθυμείτε, θα συζητήσουμε για τα ουσιαστικά. Οποτεδήποτε καταθέσετε πρόταση δυσπιστίας εναντίον υπουργού αυτής της κυβέρνησης, θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης από την ελληνική βουλή. Η συζήτηση θα είναι τριήμερη, θα είναι εφ’όλης της ύλης».

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφέρει ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει μετά το Πάσχα πρόταση δυσπιστίας κατά του Παύλου Πολάκη. Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δεν εκφώνησε την ομιλία του στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και την κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής.Αφορμή για την απόφαση του Κυριάκο Μητσοτάκη στάθηκε η επίθεση του Παύλου Πολάκη μέσω Facebook στο γνωστό του ύφος, κατά του υποψηφίου της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για αθλιότητα που δεν έχει όρια, ενώ απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα αναφέρει: «Ντροπή που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας».«Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας» σημειώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν από την ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου και την επίθεση που έκανε σε αυτόν ο Παύλος Πολάκης. «Δεν θέλησα ποτέ μόρια, επιδόματα, χάρες. Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ. Διεκδικώ αυτό που δεν υπάρχει», έγραψε σε αρχική του ανάρτηση στο Twitter ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.Η ανάρτησή του προκάλεσε την αντίδραση Πολάκη που έγραψε στο Facebook: «Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι (όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ). Ντροπή και κρίμα να λες αυτά που λες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments