Αθλητισμός

Μάικ Τζέιμς: Αποθέωσε τον Μιλουτίνοφ

Μάικ Τζέιμς: Αποθέωσε τον Μιλουτίνοφ
Η καταπληκτική σεζόν των Γιαν Βέσελι και Νίκολα Μιλουτίνοφ, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Μάικ Τζέιμς που ξεχώρισε τους δύο παίκτες ως τα κορυφαία πεντάρια της Ευρωλίγκας.

Με ένα λιτό “μιλήστε μου” στο Twitter, o Μάικ Τζέιμς έδειξε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας για ακόμα μία φορά την αγάπη του για τη συγκεκριμένη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης. Τον ρώτησαν ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και απάντησε.

Τον ρώτησαν ποιος είναι ο κορυφαίος σέντερ στην Ευρώπη και απάντησε και σε αυτό. Του ζήτησαν πρόβλεψη για τη σειρά Μπαρτσελόνα – Αναντολού Εφές και την έκανε. Γιατί είναι ο Μάικ Τζέιμς και όταν έχει όρεξη, μιλάει πιο ανοιχτά από οποιονδήποτε άλλο παίκτη αυτού του επιπέδου.

Τον ρώτησαν σε ποιο νησί θα κάνει φέτος διακοπές και απάντησε στα Μπόρα-Μπόρα. Τον ρώτησαν ποιος είναι το φαβορί για να κατακτήσει τη EuroLeague και απάντησε πως “δεν έχω δει κάποιο παιχνίδι, όμως από τα αποτελέσματα η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει η καλύτερη έως τώρα.

Θα πρέπει όμως να κερδίσει και εκτός έδρας”. Τον ρώτησαν αν η Μπασκόνια θα φτάσει στο Final Four που η ίδια θα διοργανώσει και απάντησε πως “θα είναι δύσκολο, αλλά έχει πιθανότητες”. Τον ρώτησαν ποιος είναι ο καλύτερος σέντερ στη EuroLeague και απάντησε “πιθανότατα ο Βέσελι κι ο Μιλουτίνοβ”. Τον ρώτησαν ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και απάντησε “το Γκόλντεν Στέιτ”.

Ένας φίλος του Παναθηναϊκού τον ρώτησε αν είναι πιθανή η επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό των πρασίνων, όμως ο Τζέιμς εξήγησε πως “δεν έχω σχέδια πέρα από την Αρμάνι αυτή τη στιγμή. Εχω υπογράψει για να μείνω εδώ για πολλά χρόνια”, ενώ για τη σειρά Μπαρτσελόνα – Αναντολού Εφές είπε πως “νομίζω η Μπάρτσα, αλλά είναι όλα ανοιχτά. Δύσκολο να επιλέξω, ειλικρινά”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments