Πολιτισμός

Νέες ταινίες: Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (25/4-1/5/19)

Νέες ταινίες: Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (25/4-1/5/19)
Νέες ταινίες: Τι παίζουν από σήμερα τα σινεμά. Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας.

Νέες ταινίες: Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (25/4-1/5/19). Το τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών των Marvel Studios, μετά από 22 ταινίες γράφεται αυτές τις μέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες. Επίσης, τα σινεμά παίζουν από σήμερα ακόμη δύο ταινίες.

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (25/4-1/5/19)

  • Εκδικητές: H Τελευταία Πράξη (Avengers: Endgame)

Αμερικάνικη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, 182′ Σκηνοθεσία: Anthony & Joe Russo

Πρωταγωνιστούν: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Brie Larson, Paul Rudd, Don Cheadle, Karen Gillan, Danai Gurira, Bradley Cooper, Gwyneth Paltrow, Jon Favreau, Benedict Wong, Tessa Thompson, Josh Brolin

Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών των Marvel Studios, μετά από 22 ταινίες.

  • Ο Γάτος ο Φευγάτος

Animation 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 105′ Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Κινέζικη ταινία, σκηνοθεσία Γκάρι Γουάνγκ

Έχοντας ζήσει για ένα διάστημα αδέσποτος και γνωρίζοντας τους κινδύνους που κρύβει το άγνωστο, ο γάτος Παντόφλας προσπαθεί να προφυλάξει τον μοναχογιό του, περιορίζοντάς τον στο διαμέρισμα της αφεντικίνας τους. Αλλά ο Φευγάτος έχει γεννηθεί για να κυνηγήσει την περιπέτεια…

  • Στα Αρβανίτικα

Ντοκιμαντέρ 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 58′

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Κατερίνα Μάρθα Κλαρκ

Ποιοι είναι οι Αρβανίτες και ποιο ρόλο έχουν παίξει στη νεοελληνική ιστορία; Οι απαντήσεις σ’ ένα αρβανιτοχώρι, τα Βίλια, με γυναίκες δυναμικές, με πείσμα, το λεγόμενο αρβανίτικο κεφάλι, και ιδιαίτερο χιούμορ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments