Αθλητισμός

Απίθανο αυτογκόλ: Βρήκε λάθος εστία και έδωσε τη νίκη στην Μπιλμπάο

Απίθανο αυτογκόλ: Βρήκε λάθος εστία και έδωσε τη νίκη στην Μπιλμπάο
Ένα απίθανο αυτογκόλ σημειώθηκε στο παιχνίδι της Λεγκανές με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ένα απίθανο αυτογκόλ έκρινε την αναμέτρηση της Λεγκανές με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 34η αγωνιστική της φετινής Λα Λίγκα. Οι Βάσκοι είναι μια από τις ομάδες που διεκδικούν την Ευρωπαϊκή έξοδο.

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές φορές έναν ποδοσφαιριστή να βάζει τη μπάλα στα δίχτυα της ίδιας του της ομάδας. Ωστόσο αυτό που έκανε ο Ελ Νεσίρι δεν έχει προηγούμενο.

Μάλιστα, αν δει κάποιος το βίντεο μπορεί να μπει σε σκέψεις για το αν το έκανε επίτηδες ή άθελα του. Ο παίκτης της Λεγκανές σηκώθηκε για διώξει τη μπάλα αλλά ο τρόπος που έκανε την κεφαλιά θύμισε επιτιθέμενο.

https://youtu.be/_kh7ZM1UdAc

Το απίθανο αυτογκόλ ήταν αρκετό

Αυτό το γκολ μπήκε πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση. Με αυτή τη νίκη η Αθλέτικ Μπιλμπάο σκαρφάλωσε στην 7η θέση και βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την Βαλένθια.

Στην αντίπερα όχθη, η Λεγκανές είναι στη μέση της βαθμολογίας χωρίς να διατρέχει κίνδυνο να υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία του Ισπανικού ποδοσφαίρου. Την επόμενη αγωνιστική τα “λιοντάρια” υποδέχονται την Ντεπορτίβο Αλαβές με στόχο να πάρουν άλλη μια εντός έδρας νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην Ευρωπαϊκή έξοδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments