Αθλητισμός

Σέρτζιο Ολιβέιρα: Ο Κονσεϊσάο διέψευσε ότι γυρίζει στην Πόρτο

Σέρτζιο Ολιβέιρα: Ο Κονσεϊσάο διέψευσε ότι γυρίζει στην Πόρτο
Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι δανεικός από την Πόρτο στον ΠΑΟΚ και ο προπονητής των Πορτογάλων, Σέρζιο Κονσεϊσάο μίλησε για το θέμα του.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ από την Πόρτο έως το καλοκαίρι. Η ρήτρα που έχει μπει για την απόκτησή του είναι στα 12 εκ. ευρώ! Αυτό που σκέφτονται στον Δικέφαλο είναι να προσφέρουν έως 7 εκ. ευρώ για να αποκτήσουν το 60% των δικαιωμάτων του Πορτογάλου χαφ. Ο Σέρτζιο Κονσεισάο στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ενόψει και του σημερινού (26/4) αγώνα της Πόρτο με τη Ρίο Άβε, αναφέρθηκε στο θέμα και διέψευσε ότι έχουν γίνει έως τώρα συζητήσεις για επιστροφή του στην Πορτογαλία, καθώς δεν έχει ανοίξει στην ομάδα του η συζήτηση για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά τόνισε: «Είναι ψέμα ότι έχει ξεκινήσει συζήτηση για την επιστροφή του Ολιβέιρα στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο ποιοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν το ρόστερ μας την ερχόμενη σεζόν». Ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης Ολιβέιρα; Οι “ασπρόμαυροι” διατηρούν οψιόν αγοράς, αλλά είναι ιδιαίτερα υψηλή. Οι “δράκοι” φέρονται να αξιώνουν ένα ποσό που φτάνει τα 12 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα χρήματα είναι απαγορευτικά για όλες τις Ελληνικές ομάδες, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ.

Η προοπτική νέου δανεισμού δεν υπάρχει στον ορίζοντα και οι άνθρωποι του “δικεφάλου” θα προσπαθήσουν να πετύχουν μια συμφωνία για συνιδιοκτησία. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου επιθυμεί την παρουσία του έμπειρου μέσου και την νέα σεζόν, αλλά αυτό είναι αρκετά δύσκολο. Πέρα από τις απαιτήσεις της Πόρτο, θα πρέπει να ικανοποιηθεί και ο ίδιος ο παίκτης.

Το “ναι” του Ολιβέιρα είναι πολύ σημαντικό καθώς θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν διαπραγματευτικό χαρτί. Ο 26χρονος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μείνει στη χώρα μας, ωστόσο αξιώνει ένα συμβόλαιο που αγγίζει το 1.5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments