Διεθνή

Serial killer στην Κύπρο: Νέες αποκαλύψεις για τον “Ορέστη” – Τις έπνιγε και τις έβαζε σε βαλίτσες

Serial killer στην Κύπρο: Νέες αποκαλύψεις για τον “Ορέστη” – Τις έπνιγε και τις έβαζε σε βαλίτσες
Ο serial killer στην Κύπρο ψύχραιμος περιγράφει τους φόνους που έχει διαπράξει.

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 35χρονο serial killer της Κύπρου. Μετά τις αποκαλύψεις για το πως “ψάρευε” τα θύματά του (διαβάστε περισσότερα εδώ) το cyprustimes αναφέρει πως ο ανακρινόμενος φέρεται να είπε ότι έπνιξε την άτυχη 36χρονη από τη Ρουμανία και την κόρη της Elena 8 ετών, καθώς και την 29χρονη Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες και ακολούθως να τις έβαλε σε βαλίτσες με σκοπό να τις μεταφέρει σε άλλο σημείο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κόκκινης Λίμνης κοντά στο Μιτσερό για να τις εξαφανίσει.

Serial killer της Κύπρου: Οι έρευνες συνεχίζονται σε τρία μέτωπα

Όπως αναφέρει ο “Πολίτης” συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες της Αστυνομίας τόσο για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, αλλά και στην Κόκκινη Λίμνη, μία νέα τοποθεσία, που υπέδειξε χθες (25/4) ο 35χρονος Ίλαρχος της Εθνικής Φρουρά, ο οποίος ομολόγησε ότι πέταξε εκεί τα άλλα τρία θύματά του.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, είπε ότι έχει ήδη ληφθεί δείγμα νερού από την Κόκκινη Λίμνη, το οποίο θα σταλεί για εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της επικινδυνότητας του νερού.

Στην Κόκκινη Λίμνη βρέθηκαν σήμερα γύρω στο μεσημέρι μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά και της Αστυνομίας, για να διαπιστωθεί αν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί στη συγκεκριμένη λίμνη κάποια επιχείρηση.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ στο νερό εντοπίζεται χαλκοπυρίτης και σιδηροπυρίτης, αφού η συγκεκριμένη λίμνη της Κοκκινοπεζούλας δημιουργήθηκε από την εξόρυξη μετάλλου στο Μιτσερό, ενώ το νερό της λίμνης έχει χρωματιστεί κόκκινο από τα μεταλλεύματα και η υψηλή οξύτητά του και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη οποιουδήποτε ζωντανού οργανισμού.

Σε σχέση με τις έρευνες στο πεδίο βολής στην Ορούντα, όπου χθες βρέθηκε το πτώμα μιας ακόμα γυναίκας, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι οι έρευνες συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό για τη συλλογή τεκμηρίων.

Έρχονται ειδικοί από το Ηνωμένο Βασίλειο για τον serial killer της Κύπρου

Σύμφωνα με το philenews.com, πέντε ειδικοί σύμβουλοι από το Ηνωμένο Βασίλειο έρχονται στην Κύπρο για να συνδράμουν στις έρευνες της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης με τον serial killer Νίκο Μεταξά. Οι ειδικότητες περιλαμβάνουν ιατροδικαστή, κλινικό ψυχολόγο, ειδικό σύμβουλο με εμπειρία σε τέτοιας μορφής εγκλήματα, ειδικό ανακριτή με εμπειρία στο σοβαρό έγκλημα και ειδικό εμπειρογνώμονα για πολύπλοκες υποθέσεις.

Η κάθοδός τους έγινε μετά από αίτημα του Αρχηγού Αστυνομίας της Κύπρου, ύστερα και από ενημέρωση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, ζητήθηκε η συνδρομή ειδικών εμπειρογνωμόνων από το Ηνωμένο Βασίλειο, με εξειδίκευση στον τομέα της μορφής εγκλήματος που διερευνά η Αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments