Lifestyle

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Η πρώτη κοινή φωτογραφία μετά την ανακοίνωση του γάμου

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Η πρώτη κοινή φωτογραφία μετά την ανακοίνωση του γάμου
Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται το καλοκαίρι. Τώρα απολαμβάνουν τις διακοπές τους για το Πάσχα. Δείτε πού βρίσκονται.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2019. Ωστόσο, η αγγελία για τον γάμο τους έπεσε σαν βόμβα πριν από μερικές μέρες, καθώς όλοι νόμιζαν ότι το ζευγάρι είχε τραβήξει δρόμους χωριστούς. Ο έρωτάς τους αναζωπυρώθηκε και πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι είναι και πάλι μαζί. Το ζευγάρι από την ημέρα που ανακοίνωσε τον γάμο του, δεν κρύβεται. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο Μέτσοβο και απολαμβάνουν τις πασχαλινές τους διακοπές. Μάλιστα ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ δημοσίευσε και την πρώτη κοινή φωτογραφία με την αγαπημένη του. Οι δύο ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί και εύχονται σε όλους καλή Ανάσταση. Το μελλόνυμφο ζευγάρι φωτογραφήθηκε με κάζουαλ εμφάνιση. Ο βουλευτής της ΝΔ φορά ένα τζιν κι ένα απλό μαύρο μπλουζάκι, ενώ η Τζένη Μπαλατσινού φορά μια πράσινη ζακέτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση ! 🙏🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias) στις

«Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση!» εύχεται ο Βασίλης Κικίλιας που ανέβασε την φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, ενώ η Τζένη Μπαλατσινού ανεβάζει στο δικό της προφίλ stories από την φύση της περιοχής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) στις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments