Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επιμένουν για Ρομπέρτο τα Ισπανικά ΜΜΕ

Ολυμπιακός: Επιμένουν για Ρομπέρτο τα Ισπανικά ΜΜΕ
Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεχάσει την περίπτωση του Ρομπέτο σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα Ισπανικά ΜΜΕ.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Ρομπέρτο. Ο Ισπανός γκολκίπερ πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στον Πειραιά και το ενδεχόμενο επιστροφής του συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα βγουν στην αγορά για την απόκτηση τερματοφύλακα και το όνομα του 33χρονου παίζει έντονα στο ρεπορτάζ της ομάδας. Αυτό ισχυρίζονται και οι Ισπανοί που μιλάνε για προχωρημένες επαφές της Ελληνικής ομάδας με τον έμπειρο τερματοφύλακα.

Ολυμπιακός: Μιλάνε για επαφές οι Ισπανοί

Η αρχή έγινε όταν η γνωστή Ισπανική εφημερίδα “AS” ανέφερε ότι υπάρχουν επαφές ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον μάνατζερ του παίκτη για την απόκτηση του Ρομπέρτο. Σήμερα υπήρξε νέο δημοσίευμα από την ιστοσελίδα “fichajes.net” που μιλάει για ενδιαφέρον Ευρωπαϊκής ομάδας.

Αυτή είναι ο Ολυμπιακός. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η περίπτωση του δεν είναι δύσκολη καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Αν οι Πειραιώτες κινηθούν για την απόκτηση του θα πρέπει απλά να καλύψουν το συμβόλαιο του.

Θυμίζουμε πως όλα αυτά έχουν βάση,αλλά το ενδεχόμενο επιστροφής του Ρομπέρτο εξαρτάτε από ένα πράγμα. Αυτό είναι το τι θα γίνει με το μέλλον του Σα. Αν ο Πορτογάλος γκολκίπερ παραμείνει τελικά στο λιμάνι, τότε ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα χρειαστεί την προσθήκη άλλου τερματοφύλακα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν παίκτη με μεγάλο συμβόλαιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments