Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ξανά για Ματιέ οι ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός: Ξανά για Ματιέ οι ερυθρόλευκοι
Ολυμπιακός: Ο έμπειρος Γάλλος αμυντικός είναι θετικός στην προοπτική της μετακόμισης του στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει την προεργασία του για την νέα χρονιά σε επίπεδο μεταγραφών και η περίπτωση, που ξεχωρίζει ανάμεσα σε όσες έχουν προταθεί στο λιμάνι, είναι ο Ζερεμί Ματιέ.  Ο Γάλλος αμυντικός είναι μια ιδανική περίπτωση, για να γίνει ηγέτης της άμυνας των «ερυθρολεύκων» για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με τη «Sportday», το συμβόλαιό του Ματιέ με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας είναι δυνατό να παρακαμφθεί, αφού υπάρχει πρόβλεψη για αυτόματη ανανέωση ενός έτους ακόμη, χωρίς όμως ο ποδοσφαιριστής να έχει πειστεί να μείνει στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας. Ο ίδιος είναι πρωταθλητής Ευρώπης ως παίκτης της Μπαρτσελόνα το 2015, έχοντας κατακτήσει και το πρωτάθλημα Ισπανίας το 2015 και το 2016, και παρά το γεγονός, ότι τον Οκτώβριο θα γίνει 36 ετών, αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό, έχοντας περάσει άλλωστε δύο γεμάτες χρονιές με τα χρώματα των «λιονταριών».

Στον Πειραιά, άλλωστε, με τον Γιασίν Μεριά και τον Παπ Αμπού Σισέ να παίζουν στο Κόπα Άφρικα, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει πρόταση, που θα στείλει εκτός Ελλάδας το δεύτερο, το θέμα του σέντερ μπακ έχει αποκτήσει προτεραιότητα.

Το όνομα του Ματιέ δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τους Ερυθρόλευκους. Το καλοκαίρι του 2017, όταν ο διεθνής Γάλλος στόπερ είχε μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, οι Πειραιώτες είχαν προσπαθήσει να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ωστόσο ο τότε τεχνικός της ομάδας, Μπεσνίκ Χάσι, επέμενε για την απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς.

Ο έμπειρος Γάλλος αμυντικός βρίσκεται κοντά στο Λιμάνι, όντας πολύ θετικός στην προοπτική της μετακόμισης του στον Πειραιά, ενώ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην οποία ανήκει φαίνεται πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στην παραχώρησή του. «Ο Ζερεμί Ματιέ (Σπόρτινγκ Λισαβόνας) είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης ενδιαφέρεται γι αυτήν την ευκαιρία. Η πορτογαλική ομάδα δεν θα εναντιωθεί στην παραχώρησή του», αναφέρει συγκεκριμένα το tweet του Yahoo Sport France, σχετικά με την υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται ξανά για την περίπτωση του Κάρλος Βινίσιους.

Ο 24χρονος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε θετικά επίπεδα απόδοσης στη Μονακό, όντας δανεικός από την Νάπολι, ενώ νωρίτερα στη Ρίο Άβε είχε 8 γκολ σε 14 ματς, με τους Ιταλούς να ξαναθέτουν το ζήτημα παραχώρησής του με μεταγραφή ή δανεισμό και τους «ερυθρολεύκους» να βλέπουν τον Βραζιλιάνο να τους προτείνεται ξανά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments